Prima pagină » Titlurile zilei » Tânărul care a murit în cumplitul accident din weekend, de la Iași, era îndrăgostit de motociclete. A pierit fără să aibă vreo vină după ce ieșise să se plimbe

Tânărul care a murit în cumplitul accident din weekend, de la Iași, era îndrăgostit de motociclete. A pierit fără să aibă vreo vină după ce ieșise să se plimbe

30 aug. 2021, 02:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Alexandru avea 29 de ani și era din Iași. De multă vreme se îndrăgostise de motoarele pe două roți și de câte ori avea ocazia, se urca pe motor și pleca să se plimbe. Iubea mult asta, iubea viața, iubea aventura și iubea adrenalina. Totul avea să se termine în weekend, la Iași. Tânărul se afla acolo unde se simțea cel mai bine, pe motor. Era în localitatea Costești și cu siguranță nu știa că acolo va strânge pentru ultima dată accelerația în palmă.

Într-o fracțiune de secundă, Alex avea să fie izbit de un autoturism care circula din sens opus. Impactul a fost devastator, iar tânărul a fost practic zdrobit. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. Mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului, inclusiv elicopterul SMURD. Prezenți la locul tragediei, medicii au început imediat manevrele de resuscitare. După câteva zeci de minute, s-au oprit. Din păcate, inima tânărului motociclist nu a vrut să mai bată. Astfel, a fost constatat decesul.

Polițiștii din Iași au deschis o anchetă în acest caz

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au deschis un dosar penal și fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„Polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că între un autoturism și o motocicletă a avut loc un impact soldat cu decesul motociclistului și rănirea șoferului. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere și vătămare corporală din culpă. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Surse din cadrul anchetei au precizat că Alex ar fi murit din cauza șoferului care s-ar fi angajat în depășirea unui autovehicul fără să se asigure. Odată ieșită de pe bandă, mașina condusă de un șofer din județul Suceava nu a mai fost controlată și a intrat în coliziune cu motocicleta.

Vestea morții tânărului a căzut ca un trăsnet peste toți cei care îl cunoșteau

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se va stabili cauza decesului, cu toate că aceasta este destul de clară. Râmâne de văzut ce se va întâmpla cu șoferul, în caz că se va dovedi că este vinovat de producerea accidentului. Pe rețelele de socializare, mesajele de condoleanțe curg. Prietenii tânărului motociclist au transmis familiei mesaje emoționante. Nimeni nu înțelege de ce a trebui ca Alexandru să plece atât de devreme.

„Ce durere… păcat, prea devreme ai plecat dintre noi, câtă durere ai lăsat, Alex al nostru”, este doar unul dintre sutele de mesaje lăsate pe rețelele de socializare.

Pe facebook, Alexandru a postat de-a lungul timpului mai multe fotografii cu diferite motociclete. Îi plăcea să călătoarească pe două roți și profita de orice moment liber pentru a se bucura de adrenalina dată de motor. Dumnezeu să îl ierte! Cel mai probabil, tânărul va fi înmormântat în următoarele zile. În weekend, la Iași, a avut loc un alt accident mortal. După un impact puternic cu un cap de pod, un șofer a murit carbonizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *