Prima pagină » Local » Tânărul care a lovit o altă persoană într-un autobuz CTP Iaşi, plasat sub control judiciar
Tânărul care a lovit o altă persoană într-un autobuz CTP Iaşi, plasat sub control judiciar

Tânărul care a lovit o altă persoană într-un autobuz CTP Iaşi, plasat sub control judiciar

17 mai 2023, 09:21, 3 ,
în Local

Tânărul care este anchetat pentru incidentul de agresiune din autotubuzul CTP Iaşi a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„La data de 16 mai a.c., tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, procurorul de caz dispunând plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iaşi.

Doi tineri s-au luat la bătaie în autobuzul 47

Doi tineri s-au luat la bătaie într-un autobuz din Iași. Incidentul a avut loc în mijlocul de transport de pe ruta 47, între stația de Piața Alexandru cel Bun și Mircea cel Bătrân, în data de 10 mai 2023, iar atmosfera tensionată a escaladat rapid într-o altercație fizică violentă.

Unul dintre tineri ar fi sărit cu pumnii și l-ar fi lovit pe celălalt în față, provocându-i fractură nazală. Mai mulți martori oculari au susținut că agresorul ar fi avut asupra sa și un cuțit cu care și-ar fi amenințat victima. Când autobuzul a ajuns în stația Mircea cel Bătrân, agresorul a coborât în grabă și a urcat într-un taxi. Ulterior, victima a sunat la 112 pentru a reclama incidentul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024