Prima pagină » Local » Tânărul afacerist din Iași care a montat camerele de supraveghere video în oraș, acuzat că a falimentat compania Full Com SRL. Adrian Ianțoc: „Eram încă la început atunci”
Tânărul afacerist din Iași care a montat camerele de supraveghere video în oraș, acuzat că a falimentat compania Full Com SRL. Adrian Ianțoc:

Tânărul afacerist din Iași care a montat camerele de supraveghere video în oraș, acuzat că a falimentat compania Full Com SRL. Adrian Ianțoc: „Eram încă la început atunci”

20 aug. 2020, 02:00,
Vlad Alexa, în Local

Tânărul afacerist Adrian Ianțoc, care a montat camerele de supraveghere video în mai multe zone din municipiul Iași, este acuzat de autoritățile fiscale că a băgat compania Full Com SRL în faliment. Cu afaceri în domeniul telecomunicațiilor și rețele cu cablu, ieșeanul Adrian Ianțoc a deschis apoi mai multe business-uri care acum au un real succes și prinde contracte cu instituții publice din Iași. „A fost prima mea afacere, eram la început și nu m-am descurcat cu această companie, dar a funcționat cu altele până la urmă”, a spus omul de afaceri Adrian Ianțoc

Tânărul afacerist din Iași, Adrian Ianțoc, este acuzat de autoritățile fiscale că a falimentat societatea Full Com SRL pe care a controlat-o vreme de mai mulți ani. Adrian Ianțoc este antreprenorul care a montat mare parte din camerele video de supraveghere pe raza municipiului Iași, având numeroase contracte cu instituțiile publice. Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași – AJFP Iași a cerut atragerea răspunderii lui Laurențiu Adrian Ianțoc pentru intrarea în insolvență a SC Full Com SRL, înființată încă din 2007. Dosarul este înregistrat momentan la Curtea de Apel Iași, iar tânărul antreprenor susține că a ajuns în această situație din cauza lipsei de experiență într-o piață pe care nu o cunoștea.

„Sunt chestiuni mai mult personale. A fost prima mea afacere, eram la început și nu m-am descurcat cu această companie, dar a funcționat cu altele până la urmă. Fiind începător, nu m-am descurcat la vremea respectivă, același lucru s-a întâmplat și cu compania Robogeddon. Noi ne ocupăm în special de telecomunicații și automatizări, partea cu camerele video este o latură din activitatea noastră”, a explicat Adrian Laurențiu Ianțoc, administrator al Full Com SRL, care este asociat alături de ieșeanul Constantin Ștefanache în companie.

Patronul Full Com a montat mare parte din camerele video de supraveghere din municipiul Iași

Printre altele, Laurențiu Adrian Ianțoc mai controlează firmele Robogeddon SRL sau Adserv Telecom SRL care se ocupă cu furnizarea de telecomunicații specializate, cum ar fi operații de urmărire prin satelit, telemetrie și exploatarea stațiilor radar. Aceste firme nu i-au adus câștigurile așteptate ieșeanului, societățile aflându-se în situații financiare dificile.

Sc Full Com Disribution SRL este însă firma prin care acesta scoate cele mai mari câștiguri, ocupându-se cu „comerțul cu ridicata de componente și echipamente electronice și de telecomunicații”. Societatea este administrată de către Adrian Laurențiu Ianțoc, care este asociat alături de Constantin Ștefanache și în această firmă care în 2019 a avut o medie de 19 angajați și a avut o cifră de afaceri de 1.027.872 lei. Full Com Distribution a avut mai multe contracte cu instituțiile publice, printre care și Poliția Locală Iași pentru montarea de camere video. Aceasta a extins sistemul de supraveghere video în zonele Bicaz, Mircea cel Bătrân, Calea Chișinăului, Primăverii, Rond Agronomie și pe strada Cuza Vodă din municipiul Iași în cadrul unor contracte care vizează, pe lângă extinderea sistemului de supraveghere, inclusiv „recunoașterea, surprinderea și stocarea imaginilor cu numerele de înmatriculare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *