Prima pagină » National » Tânără ucisă și incendiată intr-o localitate din Giurgiu! Detalii din anchetă
Tânără ucisă și incendiată intr-o localitate din Giurgiu! Detalii din anchetă

Tânără ucisă și incendiată intr-o localitate din Giurgiu! Detalii din anchetă

31 oct. 2020, 17:14,
BZI.ro, în National

Necropsia în cazul tinerei găsite moartă și incendiată, vineri seară, pe un câmp din Giurgiu, ar fi fost finalizată.

România TV a transmis, citând surse din anchetă, că ar fi fost finalizată necropsia în cazul tinerei găsite moartă și incendiată, vineri seară, la Giurgiu.

Cauza morții: șoc hemoragic și traumatic

Tânăra ar fi murit din cauza unui șoc hemoragic și traumatic. Ea ar fi avut mai multe răni și tăieturi la nivelul capului, dar craniul nu ar fi fost fisurat. De asemenea, femeia ar fi avut hemoragie și ar fi fost lovită crunt în zona coastelor.

Vârsta femeii este estimată între 20 și 30 de ani, iar decesul ar fi survenit înainte ca femeia să fie pusă în geamantan, potrivit aceleași surse. Amintim că trupul neînsuflețit a fost găsit, vineri seară, pe un câmp din Giurgiu. Alarma a fost dată după ce un trecător a observat un incendiu. Acolo, oamenii legii au găsit un geamantan tip troller, în care se afla cadavrul.

Cadavrul carbonizat al unei femei a fost descoperit vineri seara, 30 octombrie 2020, pe un camp, intr-o valiza. Incendiul a fost observat de o persoana, care a sunat la 112 si a anuntat ca a vazut flacari pe DN6, intre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor, din Giurgiu. Pentru elucidarea cazului au fost trimisi si criminalisti de la Bucuresti.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, a anunţat IPJ Giurgiu.

Crime brutale pe teritoriul României. Vorbim despre un bătrân care și-a tranșat fiul

Pe rolul Tribunalului Neamț stă să înceapă un proces în care un septuagenar este acuzat de omor calificat şi profanare de morminte. Acesta este acuzat că şi-ar fi tranşat fiul şi l-a aruncat în râu. Vasile Croitoru, suspectul de crima are 73 de ani şi este domiciliat în localitatea Cotu Vameș. Satul este aflat pe malul râului Siret în aproprierea municipiului Roman.

Dosarul va intra, timp de două luni, în procedura de Cameră preliminară pentru a verifica administrarea probelor dar şi audirea martorilor, a inculpatului.

Parchetul şi Poliţia Neamț au rezolvat, într-un timp record, întreaga ancheta mai ales dacă e să ţinem cont de faptul că procedura a început doar după găsirea unei porţiuni mici din corp. Vorbim de faptul că anchetatorii aveau doar o mână secţionata de la cot, cu antebraţ şi palma. Detalii despre crima, aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *