Prima pagină » Cancan » Tânără trimisă acasă de la muncă, din cauza vestimentației. Cum arăta ținuta considerată provocatoare de șefii ei

Tânără trimisă acasă de la muncă, din cauza vestimentației. Cum arăta ținuta considerată provocatoare de șefii ei

13 nov. 2023, 13:31,
în Cancan

Marie, o tânără din Marea Britanie, a creat vâlvă pe internet după ce a distribuit un filmuleț pe TikTok. Aceasta s-a plâns internauților că a fost trimisă acasă de la muncă deoarece șefii ei au considerat că poartă o ținută „nepotrivită”.

Tânără trimisă acasă de la muncă, din cauza vestimentației

Britanica s-a filmat în ținuta considerată indecentă și le-a cerut părerea urmăritorilor, potrivit publicației The Sun.

„Am fost trimisă acasă de la serviciu pentru că aș avea o ținută nepotrivită. Habar nu am care e problema! Ar trebui să-mi dau demisia?”, a scris ea în dreptul filmulețului care a adunat zeci de mii de vizualizări.

În clipul postat pe TikTok, Marie poartă o bluză lila cu decolteu în „V” și o pereche de pantaloni negri tip țigaretă.

Părerile internauților au fost împărțite

Internauți n-au rămas indiferenți și s-au întrecut în comentarii. Unii sunt de părere că șefii fetei au exagerat, alții i-au spus că nu s-ar putea concentra la muncă dacă ar avea o așa colegă în preajma lor.

„Și eu aș fi distras”, „Are sens. Să mă faci să întorc capul mereu, mă aleg cu dureri de cap la job”, „La care casă te-au trimis?”, i-au scris internauți.

Unii s-au amuzat de situație și au sugerat că nu era vorba de faptul că ținuta era prea revelatoare, ci altceva era în neregulă: „Violetul nu merge cu negru”.

Însă, au fost destule persoane care i-au luat apărarea: „Nu, nu, nu. Nu înțeleg ce e în neregulă cu ținuta ta”, „Ești classy și frumoasă!”, „Să ai sâni nu e ilegal!”, „Te-aș fi lăsat să rămâi doar ca să te admir!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *