Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tânără moartă într-un cuptor de pâine! Mama acesteia a găsit rămășițele carbonizate
Tânără moartă într-un cuptor de pâine! Mama acesteia a găsit rămășițele carbonizate

Tânără moartă într-un cuptor de pâine! Mama acesteia a găsit rămășițele carbonizate

24 oct. 2024, 23:35,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Descoperirea macabră a avut loc la un magazin de pâine! Tânăra angajată la un magazin cunoscut din Canada, găsită decedată într-un cuptor, a fost identificată ca fiind Gursimran Kaur.

O tânără de doar 19 ani a murit în chinuri cumplite. A fost arsă într-un cuptor industrial de pâine, iar mama sa a descoperit trupul carbonizat, după ce a fost declarată dispărută de câteva ore. Poliția a deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu Gursimran Kaur

Fata de 19 ani a murit carbonizată

Tragedia a avut loc în Halifax, Noua Scoție unde mama tinerei a găsit rămășițele carbonizate ale fiicei sale într-un cuptor industrial din zona de panificație a magazinului în care lucra, sâmbătă seara. Informația a fost făcută publică prin intermediul unei pagini pentru donații, creată pentru a sprijini familia.

Cele două lucrau împreună în același magazin de mai bine de doi ani. Incidentul s-a produs în timp ce tânăra se afla în tura sa obișnuită, iar mama ei a devenit îngrijorată după ce aceasta nu a mai răspuns la telefon timp de mai bine de o oră.

Panica a crescut atunci când un membru al personalului a observat „scurgeri” provenind din zona în care se cocea pâinea. În cele din urmă, femeia a deschis ușa cuptorului, confruntându-se cu o scenă șocantă.

„Imaginați-vă oroarea pe care a trăit-o mama ei când a deschis cuptorul și și-a găsit fiica în acea stare”, a relatat un purtător de cuvânt al familiei.

Magazinul a fost închis

Magazinul din Halifax a fost închis temporar, în timp ce comunitatea a organizat un mic altar în memoria tinerei, în apropierea locului incidentului. Poliția locală investighează în continuare circumstanțele morții lui Gursimran Kaur.

„Ancheta este în derulare. Încă lucrăm cu Sănătatea și Securitatea Ocupațională și cu Biroul Medicilor Legali. Le permitem să-și facă partea lor, așa că nu există actualizări în acest moment”, a declarat un agent de la Poliția Regională Halifax pentru The Post.

Reprezentanții magazinului nu au oferit încă un comentariu oficial cu privire la acest incident. Tânăra făcea parte din comunitatea locală și se înțelegea bine cu ceilalți și locuia de câțiva ani în Canada. Fratele și tatăl aflați în India încearcă să ajungă în țară pentru a-și lua rămas-bun de la Gursimran Kaur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024