Prima pagină » Local » Tânăra din Iaşi care se afla în stare gravă, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-un șanț din Gura Humorului, îşi revine miraculos

Tânăra din Iaşi care se afla în stare gravă, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-un șanț din Gura Humorului, îşi revine miraculos

11 mart. 2021, 16:00,
în Local

În urmă cu o lună, mai exact în data de 10 februarie 2021, se anunţa un accident în Gura Humorului. Două tinere din Iaşi s-au răsturnat cu ATV-ul în Gura Humorului.

Din fericire, deşi nimeni nu-i mai dădea nicio şansă, Andreea Iordăchescu, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași a ieșit din comă.

Accident grav în Gura Humorului. Două tinere s-au răsturnat cu un ATV într-un şanţ

Andreea Iordăchescu, tânăra studentă la UMF Iaşi rănită grav în urma unui accident cu un ATV în urmă cu o lună la Gura Humorului a ieșit din comă. Tânăra dă semne clare de recuperare deși nu a ieșit din orice pericol. Tânăra a fost detubată, se poate mișca, este conștientă și interacționează cu persoanele din jur.

„Nu a ieşit din orice pericol, evoluţia este foarte lent favorabilă, dacă va merge pe acelaşi drum se va trece la recuperare. Nu putem spune dacă va reveni în totalitate la normalitate. Este vorba de o perioadă lungă de recuperare”, a declarat dr. Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie prof dr. Nicolae Oblu din Iaşi.

Andreea Iordăchescu este în vârstă de 19 ani şi iar tatăl său este preotul Mihai Iordăchescu de la Parohia Ezăreni, comuna ieșeană Miroslava.

Reamintim faptul că Andreea Iordachescu se afla la Gura Humorului împreună cu o prietenă. Cele două fete s-au urcat împreună pe un ATV pentru a se plimba, iar la un moment dat vehiculul s-a răsturnat într-o râpă. Andreea a fost prinsă sub utilaj suferind leziuni grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`