Prima pagină » Local » Tânără din Iași, bătută cu ciocanul peste genunchi, pentru că a refuzat să îi facă sex oral! Ionel Brînză a vrut să o subjuge de față cu mama ei! (EXCLUSIV)
Tânără din Iași, bătută cu ciocanul peste genunchi, pentru că a refuzat să îi facă sex oral! Ionel Brînză a vrut să o subjuge de față cu mama ei! (EXCLUSIV)

Tânără din Iași, bătută cu ciocanul peste genunchi, pentru că a refuzat să îi facă sex oral! Ionel Brînză a vrut să o subjuge de față cu mama ei! (EXCLUSIV)

07 iul. 2022, 02:00, 5 ,
Ciprian Nedelcu, în Local

O tânără din Iași a trecut prin clipe de groază, după ce a fost bătută cu ciocanul peste genunchi de către un apropiat. În urma incidentului, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă a lui Ionel Brînză, sub acuzația de tentativă de viol. Oamenii legii spun că individul din comuna Țibana a încercat să întrețină relații sexuale orale cu victima, o tânără de 19 ani

O tânără din județul Iași a trecut prin clipe de groază, fiind bătută cu ciocanul peste genunchi de către un apropiat, pe motiv că nu a vrut să facă sex. În urma incidentului, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de arestare a lui Ionel Brînză.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privindu-l pe inculpatul Ionel Brînză, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ionel Brînză pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Bătută cu ciocanul peste genunchi pentru că a refuzat să îi facă sex oral

De remarcat este faptul că decizia judecătorilor nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Oamenii legii spun că Ionel Brînză (34 de ani), din comuna Țibana, a intrat în vizorul lor, în urmă cu câteva zile. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Este vorba despre un incident care a avut loc pe data de 19 iunie 2022, în jurul orei 18.30. În timp ce persoana vătămată se afla la domiciliul inculpatului, acesta din urmă i-a propus să întreţină relaţii sexuale, dar ea a refuzat. Inculpatul a prins-o cu mâna de cap, i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste faţă, apoi a introdus-o într-o anexă a locuinţei, respectiv într-un grajd. Prin adresarea de ameninţări cu moartea şi prin aplicarea de alte lovituri, chiar cu ciocanul la nivelul genunchiului, el a încercat să întreţină cu victima un act sexual oral”, a declarat Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Ieșeanul Ionel Brînză, suspectat de tentativă de viol

Anchetatorii ieșeni au adăugat că, la un moment dat, agresorul și victima au fost surprinși în grajd de mama celei din urmă.

„Victima s-a opus, dar suspectul a încercat să o dezbrace. S-a dezbrăcat şi el, iar, în acele momente, partea vătămată a reuşit să îi trimită mesaje mamei ei. La un moment dat, mama victimei a sosit la domiciliul inculpatului şi i-a surprins pe cei doi în grajdul respectiv”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, Dragoş Bordianu.

Conform acestuia, la audieri, Ionel Brînză a negat comiterea faptelor. Acesta a fost și motivul pentru care ancheta a durat mai multe zile. Acum, după ce o tânără din Iași a fost bătută cu ciocanul peste genunchi, pentru că a refuzat să facă sex oral, Ionel Brînză a ajuns după gratii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *