Tânăr, săltat de „mascaţii” din Iaşi pentru trafic de droguri! Individul poreclit „Aki”, trimis în judecată de anchetatori

05 aug. 2022, 02:00
Ciprian Nedelcu, în Local

Un individ care a fost săltat pentru trafic de droguri la Iaşi va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă. Astfel, anchetatorii l-au trimis în judecată pe Alexandru Anghel, zis „Aki”. Ieşeanul care a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni este acuzat de trafic de droguri

Un tânăr care a fost ridicat pentru trafic de droguri la Iaşi va fi obligat să ofere explicaţii în faţa magistraţilor. Aşadar, ieri, anchetatorii ieşeni l-au trimis în judecată pe Alexandru Anghel, zis „Aki”.

Ieşeanul care a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni este acuzat de trafic de substanţe interzise. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus anchetatorii şi ieşeanul pentru a putea lua o decizie în acest caz. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Un bărbat, acuzat de trafic de droguri la Iaşi

Amintim că, pe 16 mai 2022, ieşeanul a ajuns după gratii, fiind cercetat pentru trafic de droguri. Astfel, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea făcută de oamenii legii pe numele lui Alexandru Anghel, zis „Aki”.

„Instanţa admite propunerea formulată de Ministerul Public privind luarea măsurii arestării preventive a inculpatului Alexandru Anghel. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Anghel, zis «Aki», cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc în formă continuată (două acte materiale), pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Alexandru Anghel”, au menţionat judecătorii.

Alexandru Anghel, ridicat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc

Mai apoi, ieşeanul care a intrat în vizorul anchetatorilor a contestat deja hotărârea instanţei de judecată. În urmă cu câteva săptămâni, individul a intrat în atenţia oamenilor legii pentru trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Oamenii legii au afirmat că au primit o informaţie potrivit căreia un tânăr se ocupă cu vânzarea de droguri de risc şi de mare risc. Anchetatorii au intrat pe fir şi au ajuns la ieşeanul Alexandru Anghel, zis „Aki”.

Procurorii ieşeni afirmă că l-au prins pe acesta vânzând substanţe interzise în două rânduri. Mai apoi, tânărul a fost săltat şi dus la audieri. Aşadar, pe 15 mai 2022, Alexandru Anghel a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Ulterior, individul a fost dus în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Acum, individul ridicat de „mascaţii” din Iaşi pentru trafic de droguri va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *