Prima pagină » Local » Tânăr în vârstă de 18 ani în comă profundă după ce a consumat mai multe cantităţi de alcool, vrând să se sinucidă din cauza unei decepţii din dragoste EXCLUSIV
Tânăr în vârstă de 18 ani în comă profundă după ce a consumat mai multe cantităţi de alcool, vrând să se sinucidă din cauza unei decepţii din dragoste EXCLUSIV

Tânăr în vârstă de 18 ani în comă profundă după ce a consumat mai multe cantităţi de alcool, vrând să se sinucidă din cauza unei decepţii din dragoste EXCLUSIV

22 feb. 2021, 10:08,
George Cristian în Local

În cursul nopţii de duminică, 21 februarie 2021, un tânăr a fost găsit de un echipaj SMURD în comă profundă. Acesta avea lângă el o sticlă cu vin emanând puternic a alcool. Băiatul a fost transportat de urgentă la UPU Iași.

Conform medicilor, după ce a fost detubat s-a ajuns la concluzia că băiatul a vrut să se sinucidă bând alcool din cauza unei decepţii din dragoste. Este a treia persoană care vrea să se sinucidă în doar o zi la Iași.

Un tânăr a intrat în comă după ce a băut alcool din cauza unei decepţii în dragoste

Poveste tristă pentru un tânăr care a ajuns în stare gravă la Unitatea Primire Urgentă (UPU) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Acesta a intrat în comă după ce a consumat alcool vrând să se sinucidă din cauza unei decepţii în dragoste. După ce a fost îngrijit la UPU Iași, băiatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Socola pentru mai multe investigaţii:

În cursul nopţii trecute a fost găsit un tânăr în vârstă de 18 ani de către un echipaj SMURD. Acesta se afla în comă profundă cu o sticlă cu vin consumata lângă el. Emana puternic a gelana etanolica. A fost intubat de către echipajul cu medic SMURD ajuns la faţa locului. După o perfuzie a fost detubat în Unitatea Primire Urgente Iaşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon. Băiatul din localitatea Budai a declarat că a vrut să se sinucidă după o decepţie în dragoste. Ulterior a fsot dirijatla Spitalul de Psihiatrie Socola. Este stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator. a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU SMURD Iaşi

Val de tentative de suicid în doar o singură zi în Iași

În cursul zilei de duminică, 21 februarie 2021, în judeţul Iași s-au înregistrat mai multe tentative de sinucidere. Vorbim despre faptul că în zona Bucium din Iași un tânăr în vârstă de 27 de ani a vrut să îşi încheie socotelele cu viaţa aruncându-se de la etajul 2 al unui imobil. Bărbatul a fost transportat de urgentă la UPU Iași.

Pe de altă parte, în localitatea Dancu din judeţul Iași un bărbat în vârstă de 35 de ani şi-a dus planul la bun sfârșit. Acesta a fost găsit spânzurat în locuinţa de mai mulţi membri din aceeaşi familie.

În ultima săptămână în Iași s-au înregistrat mai multe sinucideri. De exemplu, un bătrân în vârstă de 91 de ani s-a spânzurat de calorifer după ce, în urmă cu câteva săptămâni şi-a înmormântat soţia. Bătrânul nu a mai suportat gândul că a rămas fără iubirea vieţii lui.

Tot în aceeaşi perioadă, un bărbat din Tg. Frumos din Iași s-a spânzurat după ce în prealabil și-a tăiat soţia cu un topor şi cu un cuţit. Femeia se află în comă internată la un spital din municipiul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *