Tânăr în scaun cu rotile,

Tânăr în scaun cu rotile, „vindecat” pe loc, după ce s-a întâlnit cu poliţiştii locali din Alba Iulia

29 mart. 2023, 18:00,
BZI.ro, în National

Un tânăr, care se plimba într-un scaun cu rotile în parcarea unui magazin din Alba Iulia, s-a „vindecat” pe loc, după ce s-a întâlnit cu poliţiştii locali din Alba Iulia.

Tânărul în vârstă de 32 de ani, aflat în scaun cu rotile, se afla în parcarea unui magazin Kaufland din Alba Iulia şi încerca să îi impresioneze pe oameni, cerându-le totodată bani.

Tânăr în scaun cu rotile, „vindecat” pe loc

La un moment dat, un echipaj al Poliţiei Locale a ajuns în zonă, iar poliţiştii l-au luat la întrebări pe tânărul care părea că nu poate să meargă. După un schimb de replici, poliţiştii şi-au dat seama că tânărul este un escroc şi i-au spus să se ridice din scaun.

Tânărul s-a ridicat şi a început să meargă, însă într-un loc mai retras din parcare pentru „a nu se face de ruşine”.

„Un cetățean din Republica Moldova în vârstă de 32 de ani a fost prins astăzi în jurul orelor 16.30 apelând la mila publicului în parcarea Kaufland. Mâna întinsă avea și o poveste pentru impresionat, plus că omul era într-un cărucior cu rotile

Numai că nu avea handicap. Polițiștii locali au observat acest lucru și i-au cerut să se ridice. A făcut-o într-un loc mai retras să nu se facă de rușine. Uite un motiv în plus să nu mai încurajați ne-munca”, a declarat pentru alba24.ro, Marius Ardeleanu, polițist local în cadrul Poliției Locale a Municipiului Alba Iulia.

Comentarii
  • din Republica Moldova :)) nu merci eu cu astia nu vreau sa ma unesc, avem deja destule ētnii si mafii ale cersetorilor in tara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *