Prima pagină » National » Tânăr din București condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea iubitei. Cruzimea crimei a șocat judecătorii
Tânăr din București condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea iubitei. Cruzimea crimei a șocat judecătorii

Tânăr din București condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea iubitei. Cruzimea crimei a șocat judecătorii

17 aug. 2024, 10:00,
în National

Un tânăr din București a fost condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă extrem de violentă. Inițial, judecătorii l-au condamnat la 22 de ani și 6 luni de închisoare pentru omor calificat, dar după o reanalizare a cazului, instanța a decis să-i aplice pedeapsa maximă din cauza cruzimii actului săvârșit.

Tragedia a avut loc în mai 2023, când tânărul și-a ucis iubita, o asistentă medicală, după ce aceasta încercase să încheie relația din cauza comportamentului violent al bărbatului. Victima a fost găsită moartă, cu semne evidente de violență extremă, în locuința fostului iubit, iar descoperirea a fost făcută de părinții ei.

În plus, bărbatul trebuie să plătească 500.000 de euro daune morale familiei victimei. Instanța a subliniat că acțiunile sale au demonstrat un sadism extrem și o ură profundă, ceea ce a făcut necesară condamnarea pe viață pentru a preveni orice altă vătămare sau crimă viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`