Prima pagină » Local » Tânăr băut, depistat la volan de poliţiştii de frontieră ieşeni

Tânăr băut, depistat la volan de poliţiştii de frontieră ieşeni

27 apr. 2020, 13:31,
BZI.ro, în Local

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au depistat, în trafic, un tânăr care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

„La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora– I.T.P.F. Iași, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice, au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Osoi, județul Iași, un autoturism marca FORD KA, înmatriculat în România, condus de ieşeanul P.A., în vârstă de 24 de ani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost dus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii exacte a alcoolemiei din sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, comisar-şef de politie Lazăr Denis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *