Prima pagină » National » Tânăr bătut cu bestialitate cu o bâtă într-o casă de pariuri – VIDEO
Tânăr bătut cu bestialitate cu o bâtă într-o casă de pariuri - VIDEO

Tânăr bătut cu bestialitate cu o bâtă într-o casă de pariuri – VIDEO

21 iun. 2022, 10:53, 1 ,
în National

Incident în județul Mehedinți unde un tânăr a fost bătut cu bestialitate cu o bâtă într-o casă de pariuri. Oamenii legii au fost chemați şi au deschis un dosar penal. Participanții sunt cercetați penal p0entru distrugere și lovire.

Nu sunt singurele astfel de scene surprinse în România. În județul Iași un ieșean a fost băgat în spital după ce ar fi fost agresat de către mai mulți bărbați din Golăiești. De altfel, oamenii legii au intervenit în numeroase cazuri de reglări de conturi dintre clanurile din România.

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate cu o bâtă

Incidentul a avut loc în judeţul Mehedinți, în comună Șimian unde un tânăr a fost bătut cu bestialitate cu o bâtă. Tânărul se afla într-o casă de pariuri din localitate, în momentul în care alţi doi tineri au intrat în unitate şi au început să îl lovească fără milă pe băiat. Pe imaginile surprinse de camerele video se poate vedea faptul că unul dintre bărbaţi are în mână o bâtă de bassebal şi începe să îl lovească de zeci de ori pe celălalt tânăr. După avalanșa de lovituri, victima cade săcerată. Imaginile prezentate vă pot afecta emoţional.

Tinerii au vârstele de 19 și respectiv 24 de ani și s-au lovit reciproc. Oamenii legii au fost chemați la fața locului pentru a ancheta cazul. Acum, cei doi făptași au fost plasați în arest preventiv pentru 24 de ore, urmând a se stabili măsurile ce vor fi luate împotriva lor. Pe imagini se poate vedea faptul că agresorul nu a intrat singur în unitate. Sunt mai mulţi indivizi care participă la bătaie. Tânărul care a fost lovit de către agresor nu este singură victimă. Pe imagini se mai poate vedea faptul că incă un individ a fost luat în colimatoriu de către agresori, dar acesta reușește să evite conflictul.

Violențele făcute de clanuri, o reală problemă în România

Incidentul prezentat mai sus este doar puţinul dintre evenimentele de acest fel din România. În ultimii ani, țara a fost acaparată de scandalurile de stradă. Chiar dacă de această dată nu se poate vorbi despre o răfuială între clanuri, acest tip de conflicte sunt greu de gestionat de forțele legii care intervin nu tocmai optim.

Vă aducem aminte faptul că sunt zeci de bătăi în stradă, bătăi pentru împărţirea teritoriilor sau pentru răzbunare. Oamenii legii intervin de cele mai multe ori cu timiditate pentru a nu deranja mai marii lumii interlope. De exemplu, în Teleorman, un patron de firmă snopit în bătaie de interlopii care terorizează un oraș întreg. Interlopoii sunt rude cu clanul Pian din București. Incidentul a avut loc pe data de 23 decembrie 2020 şi a pornit de la faptul că, doi membri din clan au fost refuzaţi. Concret, aceştia au făcut rezervare la salon dar au ajuns prea târziu, la închiderea localului cu pricina. Supăraţi că frizerul le-a spus că nu mai poate să îi tundă, aceștia au sărit la bătaie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *