Prima pagină » Bursa Barfelor » Tâlharii politici se cred credincioși, dar sunt mincinoși! Se afișează cu Teofănel peste tot
Tâlharii politici se cred credincioși, dar sunt mincinoși! Se afișează cu Teofănel peste tot

Tâlharii politici se cred credincioși, dar sunt mincinoși! Se afișează cu Teofănel peste tot

09 aug. 2024, 02:01, 2 ,
în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare nu pot trece peste cea mai recentă poză pusă de Poponel Măricel, așa cum îi spun prietenii. Sfântul Teofănel stă ca Iisus printre tâlhari. Poponel Măricel stă în dreapta acestuia și speră la mântuire, exact ca tâlharul de pe cruce. În ultima perioadă, Poponel este văzut tot mai des cu cele sfinte, semn că vrea ajutorul Ăluia de Sus, doar-doar o mai prinde vreun loc pe liste la toamnă. Spre marea dezamăgire a lui, pentru el nu se prea mai găsește. Are atâtea bube în curte încât șefii de la Bucale nici nu mai vor să audă de o asemenea dezamăgire. Un sfat prețios: ideal ar fi să se spele pe dinți, să nu mai pută când se află lângă Teofănel, care nu mai suportă mirosul. Recomandăm o periuță de dinți bună?

 

Poza zilei nu are legătură cu nimic

Poza zilei: nu are legătură cu nimic

Apoi, oricât de multă aghiasmă ar bea, nu și-ar face efect. Lui Poponel Măricel nici apa Iordanului nu îi mai spală păcatele, că e prea multă murdărie pe mâini de la Lețcani, spitalul… Îl încurajăm pe Poponel să se spele și pe față, și pe dos, că poate e inspecție.

Comentarii
  • R E A L I T A T E A

    Cine Dumnezeu Sfântu să mai aibă încredere în politicieni??? Nu e vizibil ce au făcut? În campaniile electorale doar au mințit, iar după ce lumea i a votat, doar au fost puși pe adunat averi cât mai mari din întreg avutul public. Dar la noi totul pleacă de la justiție și aplicarea legilor, pentru că dacă le-ar fi frică de pedepsele primite pt hoțiile care le fac, nu s ar mai întâmpla așa ceva. Bine, că inclusiv crearea unor legi puternice și pertinente nu le fac ei de teama că ar putea ei fi prinși și pedepsiți cum scrie la carte.

  • Omul normal nu mai crede ever in tot ceea ce spun si promit acesti asa zisi ,,politicieni”.
    Toti mint de ingheata apele indiferent de varsta lor si isi urmaresc doar scopul lor direct si personal si nu pe cel al oamenilor ce voteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *