Prima pagină » Eveniment-Social » Tabără de vară pentru copiii din Coarnele Caprei. A participat și judecătorul Costică Ciocan

Tabără de vară pentru copiii din Coarnele Caprei. A participat și judecătorul Costică Ciocan

31 iul. 2024, 14:37, 2 ,
în Eveniment-Social

A fost organizată o tabără de vară pentru copiii din Coarnele Caprei. La acest eveniment a participat și judecătorul Costică Ciocan care le-a comunicat elevilor care sunt drepturile și obligațiile în mai multe subiecte esențiale.

„În această perioadă, am avut ocazia de a participa la Tabăra de vară, organizată de Primăria și Școala localității Coarnele Caprei pentru mai bine de 250 de copii. Pe lângă activitățile de jocuri sportive, dans, comunicare, artă și prim ajutor, elevii au avut parte și de ateliere de educație juridică, în cadrul cărora am putut discuta despre drepturile și obligațiile noastre, dar și despre subiecte esențiale, precum bullying-ul, cyberbullying-ul, siguranța on-line, hărțuirea, discriminarea și consumul de substanțe interzise. A fost o experiență valoroasă, plină de lecții și amintiri frumoase. Mulțumesc organizatorilor pentru invitație!”, a transmis judecătorul din Iași, Costică Ciocan.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *