Prima pagină » Local » Tabără de sinistrați montată în județul Iași pentru populația afectată de inundații din Galați – FOTO

Tabără de sinistrați montată în județul Iași pentru populația afectată de inundații din Galați – FOTO

14 sept. 2024, 18:58,
în Local

Având în vedere situația dramatică generată de ploile abundente care au afectat județul Galați, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a emis un ordin către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Iași pentru a monta o tabără de sinistrați. Tabăra, cu o capacitate de 100 de persoane, va oferi sprijin celor afectați de inundații.

După identificarea unei locații adecvate, s-a stabilit ca tabăra de sinistrați să fie ridicată pe terenul de sport din localitatea Gura Bohotin, comuna Gorban, județul Iași. Autoritățile locale, împreună cu echipele ISU, lucrează pentru a oferi asistență persoanelor evacuate și pentru a asigura condiții optime de adăpostire temporară.

„Având în vedere situația dramatică care afectează populația din județul Galați, în urma ploilor deosebit de ridicate, ca urmare a ordinului IGSU la nivelului ISU Iași s-a dispus montarea taberei de sinistrați (cu o capacitate de 100 de persoane) pe teritoriul județului nostru. În urma identificării unei locații, Tabăra de sinistrați va fi ridicată pe terenul de sport din localitatea Gura Bohotin, comuna Gorban”, au transmis autoritățile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`