Prima pagină » Radio » Actualitate » Sylvester Stallone, alături de Ucraina. Ce mesaj le-a transmis soldaților care au salvat un cățel

Sylvester Stallone, alături de Ucraina. Ce mesaj le-a transmis soldaților care au salvat un cățel

03 mart. 2022, 09:14,
în Radio

Sylvester Stallone este alături de Ucraina și nu doar prin mesaje de susținere, deoarece actorul are chiar rădăcini ucrainiene pe linie maternă. În acest conflict sângeros, un eveniment a creat și o altă legătură cu celebrul star hollywodian. Este vorba de un cățeluș salvat de câțiva soldați ucraineni, vietatea fiind botezată tocmai… Rambo.

În aceste momente, gândurile tuturor se îndreaptă către Ucraina, țara care se află în plin război cu Rusia. Totodată, mai mulți actori de la Hollywood s-au implicat în acțiuni de ajutorare a poporului ucrainean sau au postat mesaje de solidaritate. Ba chiar, Sean Penn s-a aflat până zilele trecute în zona Kievului, pentru a face un documentar despre invazia rusă. Un mesaj recent de solidaritate vine și din partea celebrului actor Sylvester Stallone.

Sylvester Stallone, alături de Ucraina

Despre actorul Sylvester Stallone, puțină lume știe că are rădăcini ucrainene. Bunicii din partea mamei sale s-au născut și au trăit la Odessa, al treilea oraș ca mărime din Ucraina. Acum, starul în vârstă de 75 de ani a postat un mesaj pe Instagram pentru poporul ucrainean.

„Binecuvântați fie toți bărbații, femeile și copiii incredibil de curajoși. Acest coșmar, această tragedie, trebuie să înceteze”, a scris Sylvester în dreptul postării sale.

În plus, vedeta a postat o captură dintr-o știre cu un cățel salvat de soldații ucraineni. Patrupedul este cel mai micuț și adorabil recrut al armatei ucrainene. Soldații l-au găsit înghețat de frig printre dărâmături. Cățelușul care a fost botezat Rambo le-a topit inimile internauților.

„Acum e alături de noi. El este câinele nostru de pază. Poate auzi foarte bine dacă un străin este în apropiere. El e protectorul nostru! Nu-i așa, Rambo?”, spune un soldat într-un filmuleț care s-a viralizat rapid pe internet.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rambothedog (@rambothedogukr)

Sylvester Stallone a devenit extrem de cunoscut prin rolurile principale interpretate în filme de acțiune precum Rocky și Rambo.

Sean Penn a părăsit Ucraina

La câteva zile după ce a anunțat că e în Kiev pentru a filma un documentar, actorul-regizor de la Hollywood Sean Penn s-a trezit printre zecile de mii de refugiați care plecau spre Polonia, relatează Reuters.

„Împreună cu doi colegi, am mers mile până la granița poloneză, după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”, a spus Penn, în descrierea unei fotografii pe care a publicat-o pe contul său de Twitter.

Actorul în vârstă de 61 de ani spune că în aproape toate mașinile sunt femei și copii, mulți fără niciun bagaj. Un purtător de cuvânt din Los Angeles, Mara Buxbaum, a declarat marți, pentru Reuters, prin e-mail, că Sean Penn a ieșit în siguranță din Ucraina. Ea a refuzat să răspundă la alte întrebări cu privire la locația sa ori despre circumstanțele plecării sale din Ucraina.

Sean Penn alături de refugiați ucraineni

Actorul și regizorul Sean Penn a reușit să părăsească Ucraina

Actorul american Sean Penn a fost la Kiev joia trecută, participând la un briefing de presă la biroul președintelui Volodimir Zelenski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024