Prima pagină » Actualitate » Sylvain Helaine, cel mai tatuat profesor, a făcut senzație la „Chefi la Cuțite“! „Am 550 ore de ședințe de tatuaj!”

Sylvain Helaine, cel mai tatuat profesor, a făcut senzație la „Chefi la Cuțite“! „Am 550 ore de ședințe de tatuaj!”

04 apr. 2024, 13:43,
BZI.ro, în Actualitate

Sylvain Helaine, cel mai tatuat profesor, a făcut senzație la „Chefi la Cuțite“. Mr. Snake a fost o apariție de neuitat în platoul Chefi la Cuțite. Acesta i-a uimit pe jurații show-ului culinar cu înfățișarea sa, dar și cu povestea lui de viață.

Sylvain Helaine, cel mai tatuat profesor, a făcut senzație la „Chefi la Cuțite“!

Sylvain Helaine, cunoscut drept Mr. Snake, are o înfățișare nonconformistă, iar dezvăluirile acestuia au fost un lucru cu care Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu nu s-au mai întâlnit până acum. Astfel, cei patru bucătari au fost curioși să afle cât mai multe lucruri despre cel care ste cunoscut drept cel mai tatuat profesor din lume.

Sylvain Helaine vine din Franța și este profesor. Acesta predă elevilor din clasele primare și spune că, atunci când îl cunosc, unii părinți nu sunt de acord să le fie profesor copiilor lor, dar se răzgândesc rapid întrucât este „cel mai bun profesor din lume”.

„Sunt Sylvain, am 38 de ani și sunt cel mai tatuat profesor din lume. Am cam 550 de ore de ședințe de tatuaj. Tatuajele m-au costat aproximativ 75.000 de euro. Tatuajele îmi oferă o a doua viață. Ziua sunt profesor, iar noaptea devin vedetă, iar în weekend călătoresc peste tot în Europa, merg la evenimente, pot merge la filmări miercurea. Este perfect, pentru că toate sunt complementare”, a afirmat Mr. Snake.

Mr. Snake a precizat că este profesor la școala primară și are tot corpul tatuat.

„Sunt cel mai tatuat profesor din lume. Am elevi care au 10 ani. Am 27 de elevi. Sunt profesor la școala primară, așa că predau de toate: franceză, matematică, istorie, geografie, științe, sport. Sunt învățător de 15 ani și elevilor nu le pasă deloc de cum arăt pentru că toată lumea mă știe la Paris. Fie am fost învățătorul vreunui frate mai mare, fie părinții arată copiilor poze cu mine pe telefon. Chiar dacă nu mă cunosc, poate se sperie pe moment, dar după câteva minute, deja lucrăm împreună. Copiii sunt deschiși la minte. Nu am avut probleme cu ei. Părinții religioși spun că nu ar trebui să fiu profesor. Dar pentru că sunt cel mai bun dascăl, asta durează o săptămână”, a povestit Sylvain Helaine.

Sylvain Helaine are și ochii tatuați

Sylvain a menționat că are tot corpul acoperit de tatuaje și deja se gândește să mai facă un strat de tatuaje peste cele pe care deja le are. Mr. Snake are chiar și ochii tatuați. Acesta a precizat că în momentul în care și-a tatuat ochii a simțit cea mai mare durere din viața sa.

„Când mi-am tatuaj ochii a fost cel mai greu moment din viață. Un tip te ține țintuit și-ți ține ochii deschiși și nu ai voie să te miști, trebuie să te uiți într-un punct fix. Nici nu poți să te miști, când vezi cum vine ăla cu seringa… Poți vedea totul, nu vrei să treci prin asta. A durat doar 15 minute, dar au fost cele mai rele din viața mea! Am tot corpul tatuat. Voi face al doilea strat, tatuaje peste tatuaje”, a povestit francezul.

Întrebat de jurați dacă are chiar și părțile intime acoperite de tatuaje, Sylvain a fost pe punctul de a-și da panatalonii jos pentru a le arăta. Mr. Snake a mai spus că tatăl său nu a avut niciodată o problemă cu tatuajele lui, spre deosebire de mama lui, care a avut nevoie de timp pentru a se obișnui cu noul aspect la fiului ei. Acum, zice el, părinții lui sunt mândrii de el“, a precizat Sylvain Helaine, cel mai tatuat profesor, a făcut senzație la „Chefi la Cuțite“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *