Prima pagină » Cancan ultimă oră » Svetlana Horkina, sexy la 42 de ani: Cum a venit la un eveniment social controversata campioană

Svetlana Horkina, sexy la 42 de ani: Cum a venit la un eveniment social controversata campioană

10 ian. 2022, 14:31,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Svetlana Horkina a șocat în cadrul unui eveniment social cu vestimentația sa. Fosta gimnastă rusă a fost prezentă alături de alte celebrități la o petrecere de elită. Campioana olimpică a uimit publicul prin vocea sa, cântând o piesă extrem de emoționantă.

Pe blogul artistului Iosif Prigogin a apărut un videoclip unde soția sa alături de Svetlana Horkina cântau un hit din celebrul film „Ironia destinului sau bucurați-vă de baie!”. Atenția fanilor a fost atrasă de felul în care era îmbrăcata faimoasa gimnastă. Svetlana a apărut în fața publicului purtând o pălărie de vulpe argintie și o fustă extrem de scurtă. Întregul look a fost completat de botinele roșii.

svetlana horkina la brat cu o persoana costumata in leu

Svetlana Horkina a șocat în cadrul unui eveniment social cu vestimentația sa

Svetlana Horkina a uimit prin look-ul ei: Frumoasa blondină a uimit asistența cu ținuta ei

Svetlana Horkina a uimit prin suplețea și frumusețea ei. Gimnasta este mama a doi copii, fiind o mamă desăvârșit. Campioana arată la fel de bine ca și superba mamă de 40 de ani, românca Claudia Neghină. Svetlana este într-o formă excepțională, fanii fiind uluiți de modul în care s-a prezentat gimnasta la eveniment. Gimnasta e de negăsit pe OnlyFans sau TikTok, însă pe Instagram Svetlana este foarte activă.

Sportiva vorbește estrem de rar despre viața ei personală și cu atât mai mult despre copii ei. Cu toate acestea, uneori face o excepție. Într-unul dintre interviurile sale, Horkina a vorbit despre fiul ei cel mare Svyatoslav, care s-a născut în 2005 în America. Băiatul este foarte pasionat de sport, fiind extrem de concentrat și pe studii.

atleta svetlana horkina in timpul unui concurs

Primul băiat al campioanei este fiul unui miliardar extrem de influent

„Ivan este grija mea cea mare, fiind băiatul cel mai micuț. Iar Svyatoslav este pasionat de fizică. Ne gândim cum să dezvoltăm această pasiune pentru a crea o carieră din aceasta”, a împărtășit blonda.

Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară în anul 20019. Tatăl celui de-al doilea băiat este un general de rezervă. Blonda menționează că se află într-o armonie completă alături de actualul său soț, fiind extrem de fericită de căsătoria în care se află.

„Trebuie să fiu înțeleasă și iertată. Iubitul meu mă ajută cât poate de bine. Dacă nu reușește, atunci îl ajut eu. Nu am nevoie de nimic cosmic, sunt o persoană foarte simplă, m-am născut într-o familie obișnuită ”, a subliniat gimnasta.

portret svetlana horkina

Svetlana Horkina uimește prin suplețea și frumusețea ei

Cine este uluitoarea gimnastă: Timp de 8 ani, Svetlana s-a iubit cu un important om de afaceri

Primul băiat al campioanei este fiul unui miliardar extrem de influent. În tinerețe Svetlana a fost amanta omului de afaceri Shubsky. Povestea de dragoste dintre cei doi a durat 8 ani. Cei doi s-au despărțit după apariția copilului.

Campioană olimpică l-a întâlnit pe Shubsky în primăvara anului 1997 la o cină la Lausanne, în Elveția. Amândoi au zburat ca parte a unei delegații a Comitetului Olimpic Național. La ceva timp după ce s-au întâlnit între atletă și omul de afaceri, a început o poveste de dragoste pasionantă. Cuplul nu și-a făcut publică relația, ținând în secret legătura dintre ei. Chiar dacă este una dintre cele mai controversate sportive, atleta nu a pozat niciodată nud sau în pictoriale goală.

De 10 ani, Svetlana Horkina este căsătorită și se simte fericită alături de actualul soț. Gimnasta îmbină cu succes familia și cariera sportivă. Campioana susține și diverse cursuri prin întreaga țară. Potrivit gimnastei, este foarte important să sprijinim școlile sportive din regiuni pentru a încuraja copiii să se antreneze și să obțină rezultate foarte bune.

svetlana horkina cu flagul rusiei deasupra capului

Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară în anul 20019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *