Prima pagină » Stiri si curiozitati » Șuvițe gri bărbați. Look-ul care îți va sublinia demnitatea

Șuvițe gri bărbați. Look-ul care îți va sublinia demnitatea

31 mai 2022, 12:30,
în Stiri si curiozitati

Vopsirea unor șuvițe gri la bărbați oferă volum părului și buclelor o culoare mai bogată și mai strălucitoare. Această procedură cosmetică este foarte populară atât în ​​rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților. Pictura executată cu competență a șuvițelor individuale subliniază avantajele coafurii și ascunde deficiențele structurii părului.

Contrar credinței populare, evidențierea unor șuvițe este foarte diferită de colorarea standard. În unele cazuri, micile nuanțe de culoare în anumite zone ale capului pot da coafurii unui bărbat un aspect unic și estetic, iar faptul că a avut loc colorarea nici nu va fi remarcat. Șuvițele gri sunt o modalitate excelentă de a vă împrospăta stilul fără prea multe riscuri pentru sănătatea părului. Această tehnică se potrivești bărbaților care trebuie să sublinieze ușor demnitatea aspectului pentru unele evenimente oficiale, mulți stiliști sfătuiesc să recurgă la această procedură relativ simplă. Bărbaților de afaceri care apar în mod regulat în public le este din ce în ce mai greu să-și păstreze părul îngrijit odată cu vârsta. Primele căderi de păr sunt, de asemenea, ușor de deghizat cu lumini, alegând culoarea potrivită a vopselei.

barbat cu suvite gri in par

Vopsitul unor șuvițe gri la bărbați trebuie efectuat în salon

Șuvițe gri bărbați. Cum să arăți atrăgător alegând această metodă de vopsire

Evidențierea șuvițelor gri este o modalitate rapidă și distractivă de a vă schimba aspectul. De asemenea, această metodă de vopsire poate fi efectuată și prin vopsirea unor șuvițe arămii pe parul șaten.  Nu este nimic în neregulă cu procedurile cosmetice, iar schimbarea periodică a stilului este chiar utilă pentru restabilirea liniștii sufletești. Cu toate acestea, nu toți bărbații ar trebui să facă acest pas. Unii își pot chiar dăuna structurii anumitor tipuri de păr.

Această procedură are și unele dezavantaje. Structura părului unui bărbat este diferită de cea a unei femei. Din acest motiv, cosmetologii și stiliștii recomandă insistent să nu vopsiți întreaga lungime a șuvițelor. De asemenea, dacă nu preferi șuvițele gri, poți vopsi unele de o nuanță de blond-bej.  Cu evidențierea masculină, doar vârfurile părului sunt prelucrate, iar zona rădăcinii este aproape neafectată.

barbat cu suvite gri in par

Această procedură are și unele dezavantaje

În ciuda progreselor semnificative, în ultimii ani, bărbații care încearcă să-și monitorizeze aspectul trebuie încă să se confrunte cu stereotipuri neplăcute. De multe ori este extrem de dificil să găsești un coafor bun care să înțeleagă trăsăturile bărbaților și tipurile de nuanțe potrivite pentru fiecare caz în parte.

Avantajele și dezavantajele procedurii. Căror persoane li se potrivește această schimbare

Părul foarte scurt nu este potrivit pentru vopsirea unor șuvițe gri sau de culoare wenge. Acest lucru se datorează specificului structurii părului masculin, care nu permite prelucrarea de înaltă calitate a zonei din apropierea rădăcinilor.

Deteriorarea structurii părului din cauza vopselei de calitate scăzută. Pentru a-și restabili sănătatea, stiliștii și cosmeticienii recomandă utilizarea balsamurilor și proteinelor special concepute pentru părul vopsit. Aceste produse vor reda strălucirea, vor îmbunătăți rezistența și vor preveni ruperea. Tratamentele cu ulei fierbinte sunt bune pentru părul vopsit.

barbat cu suvite gri in par

Părul foarte scurt nu este potrivit pentru vopsirea unor șuvițe gri

Însă, cu siguranță acest look are și o serie de avantaje. În primul rând, șuvițele gri asigură o schimbare ușoară a imaginii cu riscuri minime. Poți oferi o nuanță șuvițelor mult mai deosebită folosind gențiană de culoare violet. Aceste este cel mai blând mod de a trata părul pentru a-și schimba culoarea. Iar cu o selecție adecvată a culorii și formei coafurii, fața poate fi întinerită semnificativ. Mulți specialiști spun că aceasta este una dintre cele mai sigure modalități de a influența structura părului, ceea ce vă permite să ascundeți unele neajunsuri ale părului.

Vopsitul unor șuvițe gri la bărbați trebuie efectuat în salon. Această schimbare de look poate costa o sumă decentă, dar aceasta este una dintre acele proceduri cosmetice care ar fi cel mai bine lăsată profesioniștilor. Stilistul poate sfătui culoarea potrivită, precum și ajusta coafura și lungimea, care vor fi combinate cu forma feței.

barbat cu suvite gri in par

Evidențierea șuvițelor gri este o modalitate rapidă și distractivă de a vă schimba aspectul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *