Prima pagină » Stiri si curiozitati » Șuvițe blonde pe păr brunet. Recomandările stiliștilor pentru un look atrăgător

Șuvițe blonde pe păr brunet. Recomandările stiliștilor pentru un look atrăgător

14 sept. 2023, 12:44,
în Stiri si curiozitati

Dacă vrem să obținem un look fabulos, putem opta pentru o vopsire a podoabei capilare cu șuvițe blonde pe păr brunet. Efectul este uluitor, iar doamnele sau domnișoarele care au părul lung vor ieși în evidență. Pentru acest tip de colorare a părului este ideală o coafură lejeră cu bucle sau niște împletituri fine. Iată care sunt recomandările stiliștilor pentru un look atrăgător.

Șuvițe blonde pe păr brunet

Dacă vrem să colorăm părul și să obținem un look atrăgător, putem opta pentru niște șuvițe blonde pe păr brunet. Acestea vor oferi podoabei capilare un aspect elegant, îndrăzneț și le va ajuta pe femei să iasă din tipare.

Tehnica șuvițelor pe păr brunet se poate realiza și acasă cu un pic de îndemânare și răbdare. Tehnicile de șuvițare a părului bruneet pot fi în diagonală, prin înfoliere sau folosind metoda balayage, astfel că vei obține un aspect de invidiat.

Putem face și acasă niște șuvițe blonde pe păr brunet, iar dacă ținem cont de recomandările specialiștilor, succesul va fi garantat. Se prinde podoaba capilară cu o clamă de păr, se pun mănușile de unică folosință, se amestecă bine soluțiile de decolorare într-un bol și se îmbibă pensula în vopsea. Se aleg șuvițele de păr pe care le vom vopsi blond, începând cu părul de la tâmplă.

Sub fiecare șuviță de păr se pune o fâșie de aluminiu, se aplică crema decolorantă apoi se împachetează șuvița de păr în folia de aluminiu. Se lasă crema decolorantă să acționeze timp de 40 de minute. După acest timp. se scot foliile de aluminiu, se spală foarte bine apoi se usucă. Cu siguranță podoaba capilară va avea un aspect spectaculos, iar dacă alegem o coafură pe măsură, vom atrage multe priviri.

Trucuri care te vor ajuta să obții un look perfect

Dacă vrem să facem o schimbare fizică spectaculoasă, putem începe cu podoaba capilară. Brunetele care au părul lung pot opta pentru aplicarea unor șuvițe blonde, astfel că vor obține un look fabulos. Șuvițele blonde nu vor face altceva decât să se armonizeze perfect cu nuanța părului, rezultatul fiind unul natural și rafinat.

Pentru acest tip de colorare a părului trebuie să folosim măști de păr care să mențină culoarea, să hidrateze podoaba capilară și să aleagă coafurile potrivite. Pentru părul cu șuvițe blonde pe păr brunet ideale sunt coafurile cu bucle lejere, coafurile cu împletituri și cocurile lejere.

Șuvițele blonde pe păr brunet oferă podoabei capilare un aspect rafinat, elegant și spectaculos. Acestea vor oferi fiecărei femei un look atrăgător și vor ieși cu siguranță din tipare. Aceată tehnică de coloare a părului este ideală pentru ocaziile speciale, dar și ori de câte ori vrem să facem o schimbare de look deosebită. Femeile acordă o importanță deosebit și manichiurii, vestimentației și machiajului. Acestea completează perfect ținuta și scot în evidență trăsăturile fizice ale fiecărei femei. Șuvițele blonde pe păr brunet se armonizează cu un machiaj natural, în nuanțe calde. La fel de bine putem alege o rochie cu motive florale sau o ținută elegantă și clasică pentru a atrage privirile tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *