Prima pagină » Stiri si curiozitati » Șuvițe blonde ombre, noua tendință a anului 2024. Recomandările stiliștilor pentru un look perfect

Șuvițe blonde ombre, noua tendință a anului 2024. Recomandările stiliștilor pentru un look perfect

02 ian. 2024, 11:40,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Atrăgătoarele șuvițe blonde ombre sunt noua tendință a anului 2024. Femeile pot opta pentru acest mod de colorare a părului deoarece este la modă în Noul An. Indiferent de lungimea părului, de textură și de tunsoare, șuvițele blonde ombre vor pune în evidență trăsăturile chipului și vor oferi doamnelor și domnișoarelor o eleganță aparte. Iată recomandările stiliștilor pentru un look perfect.

Șuvițe blonde ombre, noua tendință a anului 2024

Când vine vorba de podoaba capilară, femeile acordă o importanță deosebită. De la produsele de îngrijire. de colorare a părului până la tunsoare, coafură, toate sunt esențiale pentru a arăta perfect. Pentru anul 2024 stiliștii recomandă doamnelor și domnișoarelor să abordeze un nou look. Șuvițele blonde ombre sunt în tendințe și vor crea un efect fabulos. Tehnica ombre presupune realizarea unor umbre, a unui degrade pe toate lungimea părului, de la nuanțe închise spre deschise.

Șuvițele blonde ombre se potrivesc de minune pe un păr șaten, ciocolatiu, blond închis, iar pentru femeile îndrăznețe, cu un păr brunet, șuvițele blonde le vor scoate în evidență. Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă și tunsoarea fluture pentru cele care au părul lung, iar tunsorile pixie se potrivesc de minune femeilor cu vârsta de peste 40 de ani pentru că oferă un aspect de întinerire.

Ambele tunsori merg de minune cu câteva șuvițe blonde ombre. Când vine vorba de coafură, la modă în anul 2024 sunt buclele lejere sau împletiturile. Un păr vopsit în șuvițe ombre și coafat cu bucle va atrage privirile tuturor.

Cum să obții un look atrăgător și la modă

Șuvițele blonde ombre sunt noua tendință a anului 2024. Părul șaten cu șuvițe blonde va arăta spectaculos. O altă variantă est aceea a părului ciocolatiu cu șuvițe blonde ombre. Câteva șuvițe în nuanțe de blond auriu, plasate spre vârfuri vor oferi podoabei capilare o strălucire aparte. Tehnica ombre cu șuvițe este adorată de multe femei.

Șuvițele blonde pe un păr șaten căpșună au un efect cu adevărat fabulos. Blondul căpșună este o variantă de blond cu tente roșiatice și care arată excelent în varianta ombre. La fel de bine, reprezentantele sexului frumos pot alege șuvițele blonde ombre miere sau ombre caramel. Nuanțele calde de blond ombre vor oferi femeii o eleganță aparte și o vor ajuta să iasă în evidență. Tehnicile de vopsire a părului sunt diverse, spectaculoase și pot fi adaptate după gust și preferințe.

Stiliștii recomandă pentru anul 2024 culorile calde, tunsorile clasice și coafurile lejere. Și când vine vorba de make-up și manichiură, lucrurile stau la fel. Machiajul trebuie să fie cât mai natural pentru a pune în evidență trăsăturile feței, iar manichiura să fie scurtă, în culori nude și cu câteva aplicații direct pe unghie sau cu un pic de sclipici la baza unghiei.

Tehnica ombre folosită pentru colorarea părului este la modă în acest an. Stiliștii sunt de părere că șuvițele blonde sau șatene aplicate folosind tehnica ombre vor crea un look fabulos, atrăgător. Indiferent de lungimea părului, de textura firului de păr sau de tunsoare, vopsirea părului în șuvițe este cea mai bună opțiune dacă dorim să facem o schimbare de look la început de an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *