Prima pagină » Actualitate » Sutton Foster divorțează pentru Hugh Jackman! Povestea bombă din spatele noii relații secrete de la Hollywood

Sutton Foster divorțează pentru Hugh Jackman! Povestea bombă din spatele noii relații secrete de la Hollywood

24 oct. 2024, 16:40,
Simona Ciobanu în Actualitate

Sutton Foster, starul serialului „Younger”, a depus cererea de divorț de scenaristul „Ocean’s Eleven”, Ted Griffin, pe fondul zvonurilor despre o relație cu fostul ei coleg din „The Music Man”, Hugh Jackman, relatează Page Six.

Actrița a depus marți, 22 octombrie, un divorț necontestat la Curtea Supremă din New York. Foster și Griffin s-au căsătorit în octombrie 2014, într-o ceremonie restrânsă în Santa Barbara, California, iar cuplul are un copil adoptat.

Sutton Foster divorțează pentru Hugh Jackman

Zvonurile despre probleme în căsnicie au început să circule în cercurile de la Broadway în timpul colaborării lui Foster cu Jackman în „The Music Man”. Surse multiple au declarat pentru Page Six că cei doi s-ar fi îndrăgostit.

„Sunt 100% împreună și îndrăgostiți, și vor să-și petreacă restul vieții împreună”, a declarat o sursă. Deși și-au păstrat relația discretă, cei apropiați confirmă că legătura lor continuă.

Hugh Jackman a anunțat divorțul de Deborra-Lee Furness, cu care a fost căsătorit timp de 27 de ani, în septembrie 2023. Cei doi au împărtășit o declarație comună în care au subliniat că despărțirea lor vine din dorința de a se dezvolta individual, după aproape trei decenii de căsnicie. Jackman și Furness au doi copii.

În decembrie 2023, publicația In Touch a fost prima care a raportat despre relația romantică dintre Jackman și Foster. Reprezentanții celor implicați nu au oferit comentarii oficiale.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au cerut intimitate

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au anunțat în 2023 că se despart după 27 de ani de căsnicie, solicitând respectarea intimității lor în această perioadă. În septembrie, Jackman a depus cererea de divorț, iar cei doi au lansat o declarație comună, spunând:

„Am fost norocoși să petrecem aproape trei decenii împreună într-o căsnicie minunată și iubitoare. Acum, călătoria noastră se schimbă și am decis să ne separăm pentru a ne concentra pe creșterea personală. Familia noastră va rămâne întotdeauna prioritatea noastră și vom aborda acest nou capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem înțelegerea și respectarea intimității noastre în acest moment de tranziție.”

Jackman și Furness s-au cunoscut în 1995, în timp ce filmau serialul australian Correlli, unde interpretau roluri de psiholog și deținut. În 2000, cuplul l-a adoptat pe fiul lor, Oscar Maximilian, acum în vârstă de 24 de ani, iar cinci ani mai târziu, au adoptat-o pe fiica lor, Ava Eliot, acum de 19 ani.

Despre succesul căsniciei lor, Jackman a declarat: „Onestitatea, intimitatea și timpul petrecut împreună sunt cheia unei relații de durată. Nu poți presupune că lucrurile vor merge bine de la sine. Trebuie să investești timp.” El a descris-o pe Deborra-Lee ca fiind „cea mai bună prietenă” și un sprijin esențial în viața sa personală și profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`