Sute de pasageri au rămas blocați în Aeroportul Suceava. Mai multe zboruri au fost relocate sau anulate din cauza ceții

Sute de pasageri au rămas blocați în Aeroportul Suceava. Mai multe zboruri au fost relocate sau anulate din cauza ceții

11 ian. 2023, 16:17,
BZI.ro, în Actualitate

Panică și frustrare pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. A proape toate zborurile care trebuiau să ajungă sau să decoleze în zilele de marți și miercuri, 11 ianuarie, au fost anulate sau relocate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, vizibilitatea fiind sub minimul necesar pentru operarea zborurilor.

De vină ar fi ceața foarte deasă ce a făcut imposibilă aterizarea mai multor aeronave, acestea fiind relocate către alte aeroporturi din țară.

Relocarea zborurilor a dat peste cap și orarul de plecări de pe aeroportul Suceava, cursele fiind anulate în unele cazuri, iar în altele pasagerii au fost transportați către alte aeronave. Această situație a făcut ca în cursul zilei de marți, 10 ianuarie, aerogara Aeroportului „Ștefan cel Mare” să fie plină cu sute de pasageri care au venit pentru a pleca cu zborurile reprogramate de marți, fie cu cele care erau programate pentru ziua în curs.

De asemenea, tot astăzi, 11 ianaurie, pe aeroportul din Iași două aeronave de la baza operațională Wizz Air așteaptă îmbunătățirea condițiilor meteo pentru a putea ateriza la Suceava în vederea efectuării cursele planificate pentru astăzi spre Roma și Londra, transmite presa locală din Suceava.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *