Prima pagină » Actualitate » Sute de oameni s-au strâns în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva introducerii certificatului verde. George Simion, liderul AUR, prezent și el la manifestare – LIVE VIDEO
Sute de oameni s-au strâns în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva introducerii certificatului verde. George Simion, liderul AUR, prezent și el la manifestare - LIVE VIDEO

Sute de oameni s-au strâns în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva introducerii certificatului verde. George Simion, liderul AUR, prezent și el la manifestare – LIVE VIDEO

21 dec. 2021, 09:27,
BZI.ro, în Actualitate

În aceste momente în fața Parlamentului României s-au strâns sute de oameni care sunt nemulţumiţi de dorinţa parlamentarilor de a adopta certificatul verde. De altfel, printre protestatari se regăseşte şi liderul AUR, George Simion.

George Simion anunța cu doar o zi înainte despre faptul că va organiza un protest împotriva certificatului verde. Acesta menţiona că la manifestări sunt aşteptaţi peste 10.000 de români.

Sute de protestatari scandează împotriva certificatului verde în fața Parlamentului României

Așadar, aşa cu anunţa ieri George Simion, astăzi în fața Parlamentului României s-au adunat sute de oameni care strigă împotriva certificatului verde. Oamenii au steaguri și pancarde pe care afişează diverse lozinci.

George Simion declara în cursul zilei de ieri faptul că nu este de acord cu votul din parlament asupra certificatului verde care este, din punctul lui de vedere, discriminatoriu. George Simion s-a prezentat ieri la Guvern dar nu a fost lăsat să intre în instituție. Acesta, pe lângă certificatul verde, doarea să afle si despre bugetul României pe anul 2022:

”Trebuie să ne primească, pentru că și vocea românilor din opoziție trebuie să se facă auzită. Am tot scris acestui Guvern, dar n-am primit niciun răspuns (…) Vom aștepta aici până când ne va primi domnul Ciucă sau adevăratul șef al acestui Guvern, Raed Arafat.

Mâine va fi protest în fața Camerei Deputaților împotriva planurilor domnului Marcel Ciolacu de a implementa certificatul verde. Mâine, de la ora 9.00 va fi un mare protest la care așteptăm toți bucureștenii și toți oamenii afectați de aceste măsuri”, a spus George Simion.

De aceeși părere sunt și angajaţii din poliţie care au declarat faptul că nu sunt de acord cu testarea pe banii lor şi că în cazul în care certificatului verde i se undă verde, atunci există riscul că zeci de mii de oameni din sistem să îşi prezintă demisia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *