Prima pagină » Economic Local » Sute de locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii, în Iași. Salariile sunt cuprinse între 2.500 și 5.000 de lei lunar
Sute de locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii, în Iași. Salariile sunt cuprinse între 2.500 și 5.000 de lei lunar

Sute de locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii, în Iași. Salariile sunt cuprinse între 2.500 și 5.000 de lei lunar

08 feb. 2024, 02:00,
Raluca COSTIN în Economic Local

Persoanele cu studii medii care își caută un loc de muncă în Iași, în această perioadă, au la dispoziție aproape 500 de posturi în diverse domenii de activitate. Cele mai ofertante sunt în servicii, construcții și industrie. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 76 de posturi

Noi locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii sunt disponibile în Iași. Cei care vor să se angajeze sau să se reprofileze au aproape 500 de posturi în diverse domenii de activitate. Cele mai ofertante sunt în servicii, construcții și industrie. Salariile sunt cuprinse între 2.500 și 5.000 de lei lunar.

În domeniul serviciilor sunt 174 de posturi vacante. În continuare, angajatorii au nevoie de agenți de securitate, agenți de vânzări sau agenți de servicii clienți. Patronii vor să angajeze analiști, cofetari sau contabili. Gip Est, Ștefan Security, Plastic&Paper Distribution au nevoie de agenți de securitate și agent de vânzări. Triumf AG are nevoie de cofetar, iar Jurnalul de Tenis SRL are nevoie de coafeză cu experiență de minimum 3 ani. Debeo Jobs SRL are nevoie de colector creanțe, iar Pandoras Curier are nevoie de curieri.

Sute de locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii

Cel mai ofertant domeniu este cel al construcțiilor în continuare. Astfel, patronii din Iași derulează proiecte imobiliare și au nevoie de angajați pe diverse posturi, precum dulgher, electrician, electromecanic, faianțar, inginer construcții, inginer ecolog, geodez sau inginer instalații pentru construcții. Salariile sunt cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei lunar. Das SRL, Arcadis SRL, AG Steel Building & Cladding SRL au nevoie de ingineri.

De asemenea, Construcții Hidrotehnice, Das SRL, Raba Ion și Păvălăscu Construct caută faianțari. Romtech Europa, Daftrading Impex SRL au nevoie de electricieni, iar Casa Auto SRL are nevoie de gestionar depozit cu minimum un an de experiență. AG Steel Building & Cladding SRL, Invest Company SRL și Das SRL angajează ingineri în domeniul construcțiilor. Aceste firme au nevoie și de lăcătuș mecanic și lăcătuș montator.

Patronii firmelor din domeniul HoReCa fac angajări

Cafeneaua Maison du Cafe SRL angajează lucrători comerciali, Granpanino SRL, spălător de vase. Patronii Bluemoon Network SRL, Self Wash SRL și Granpanino angajează barmani. Fairy Sweetness SRL, Self Wash SRL și Gran Panino angajează ajutor de bucătar. Patronii din acest domeniu au înființat o asociație care să îi reprezinte la nivel central, respectiv Asociația Ospitalității.

Asociația Patronală, ce are scopul de a funcționa ca un liant între reprezentații din industria HoReCa din Iași, autoritățile locale și naționale, dar și de a facilita o bună cooperare a acestora. Cei interesați se pot angaja ca șoferi în Iași, la Salubris și Compania de Transport Public. În domeniul confecțiilor sunt posturi disponibile, fiind vorba de 10 locuri de muncă, iar în industrie, 99 de posturi. Cei care vor să se angajeze pot solicita informații de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. Persoanele cu studii medii care își caută un loc de muncă în Iași, în această perioadă, au la dispoziție aproape 500 de posturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *