Prima pagină » Economic Local » Sute de locuri de muncă în străinătate! Salariile sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de euro
Sute de locuri de muncă în străinătate! Salariile sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de euro

Sute de locuri de muncă în străinătate! Salariile sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de euro

20 nov. 2023, 02:00,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Ieșenii care vor să se angajeze în străinătate au la dispoziție sute de locuri de muncă! Angajatorii caută șoferi de autobuz, sudori, măcelari sau asistenți medicali. Salariile sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de euro. Potrivit AJOFM Iași, sunt disponibile 200 de locuri de muncă în străinătate

Firmele din Europa au nevoie de 200 de angajați în diverse domenii de activitate. Ieșenii se pot angaja ca șoferi de autobuz. O firmă din Polonia are nevoie de 100 de angajați, iar salariile sunt de peste 1.000 de euro lunar. Cei care depun CV-urile trebuie să știe limba poloneză, să aibă calificare profesională și permis de conducere categoria D. O firmă din Italia angajează 15 asistenți medicali. Cei care vor să aplice pentru acest post trebuie să aibă diplomă de asistent medical, de preferat cu experiență în domeniu, dar sunt acceptați și tinerii absolvenți. Salariul este de 1.500 de euro lunar.

Sute de locuri de muncă vacante în străinătate

Tot în această perioadă, o firmă din Polonia angajează directori de vânzări care pot primi 1.200 de euro lunar. O firma din Italia angajează 30 de sudori, iar una din Germania angajează măcelari în producția de carne. Salariile sunt de peste 1.000 de euro, în funcție de muncă prestată. Firmele din Norvegia au nevoie de specialiști în domeniul auto. Astfel, angajează mecanic auto, tinichigiu auto, vopsitor auto. Salariile sunt de aproape 2.000 de euro lunar.

Ce oferte au angajatorii din Iași?

Persoanele care sunt în căutarea unui job în Iași se pot angaja în domenii precum serviciile, unde se caută atât persoane cu studii medii, cât și studii superioare. În domeniul sănătate și asistență socială sunt disponibile 60 de posturi. Sute de oferte de muncă din partea angajatorilor din Iași sunt disponibile în această perioadă. Domeniile cele mai ofertante sunt construcțiile și industria. Cei cu studii medii au mai multe șanse de angajare.

Astfel, în construcții sunt disponibile 251 de locuri de muncă, cele mai multe pentru persoanele cu studii medii. Lista cu ofertele a fost postată pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași. Ieșenii se pot angaja în străinătate în domeniul construcțiilor. De asemenea, cei care vor să se angajeze în străinătate au sute de locuri de muncă vacante în diverse domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024