Prima pagină » Local » Spectacol total în centrul Iașului! Sute de oameni s-au adunat pentru a vedea Super Speciala Râpa Galbenă

Spectacol total în centrul Iașului! Sute de oameni s-au adunat pentru a vedea Super Speciala Râpa Galbenă

30 aug. 2024, 21:21, 2 ,
în Local

Spectacol la cote înalte în centrul Iașului! Super Speciala Râpa Galbenă a fost cea mai așteptată probă a Raliului Iașului.

Sute de ieșeni s-au adunat pentru a urmări Super Speciala PS 1 Râpa Galbenă cu o lungime de 1,9 km.

Citește și: Accident la Raliul Iașului! Unul dintre piloți a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un zid

Raliul Iașului – Lista de start

Raliul Iașului 2024

Raliul Iașului 2024 contează ca și etapa a șaptea din Campionatul Național de Raliuri și este programat să se desfășoare în perioada 30 August – 1 Septembrie. Pe lista de înscrieri a etapei se afla un număr de 60 de echipaje care vor avea de înfruntat 8 probe speciale care însumează nu mai puțin de 129,12 km de macadam.

Raliul este împărțit pe parcursul a trei zile, prima dintre acestea fiind rezervată pentru sesiunea oficială de teste a raliului ( shakedown) care se va desfășură pe un traseu stabilit în zona Bârnova, urmând ca apoi în seara primei zile să avem parte și de Startul Festiv începând cu orele 18:15, iar începând cu orele 21:00 să înceapă efectiva raliul cu prima proba speciala desfășurată, PS1 Râpa Galbenă – care este superspeciala de la Raliul Iașului 2024.

Sâmbătă, 31 august, concurenții vor avea de parcurs 5 probe.

Ziua de Duminică, 1 septembrie, sunt două treceri pe proba CIUREA în lungime de 19,41 km fiecare, iar ultima trecere pe această probă va conta ca și POWER STAGE-ul de la Raliul Iașului 2024.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *