Prima pagină » Local » Sute de ieșeni așteaptă să semneze pentru apartamentele de 35.000 de euro promise de liderul AUR, George Simion – LIVE VIDEO

Sute de ieșeni așteaptă să semneze pentru apartamentele de 35.000 de euro promise de liderul AUR, George Simion – LIVE VIDEO

25 iul. 2024, 18:20, 7 ,
BZI.ro, în Local

Sute de oameni sunt așteptați astăzi 25 iulie, alături de George Simion, în fața sediului AUR din Iași pentru a semna „Planul lui Simion”, care promite să livreze un milion de apartamente, multe dintre ele la prețul de 35.000 euro cu avans de 1.000 de euro și o dobândă ZERO.

Toți ieșenii interesați de achiziționarea unui apartament de 35.000 de euro trebuie să vină la sediul formațiunii politice pentru a se înscrie.

Pentru acest lucru ai nevoie doar de cartea de identitate!

”În cadrul acestui program se vor construi până la 1.000.000 (un milion) de apartamente, la cele mai noi standarde, împărțite teritorial după cererea solicitanților înscriși în program. Ele vor fi amplasate în imediata apropiere a orașelor mari parțial suprasaturate urbanistic, cu toată infrastructura aferentă, cu utilitățile necesare la o capacitate corelată cu consumurile. Dotările acestor ansambluri vor fi în raport direct cu numărul populației +20%, pentru a avea acoperit în timp un grad de creștere organică a ansamblurilor. Totodată, în aceste zone vor fi grădinițe, școli, cabinete medicale, spații comerciale, malluri și clădiri de birouri.” se arată pe site-ul planulsimion.ro

 

Comentarii
  • Sute de fraieri se înghesuie. Nu vor primi nimic

    • Sunt platiti sa se prefaca ca semneaza. Totul e un teatru ieftin tipic pentru Simion. Contractele nu se semneaza asa, in vazul lumii.

      Simion e disperat ca nimeni nu-l mai suporta si e pe cale sa piarda sefia partidului. De-asta face toate trucurile astea disperate si jalnice. Oricum mai e anchetat in nu stiu cate alte dosare.

  • Tehnic este fezabil, daca statul pune la dispozitie infrastructura.

    • De fapt e o escrocherie tipica Siemion care promite ca face si drege si nu face nimic.

      Pagina cu planul lui ratat este aproape goala. Nu ofera absolut nicio informatie reala despre nimic. E o escrocherie, la fel ca si povestea cu spitalul pentru copii pe care spunea ca-l va face din banii de la nunta, sau povestea cu strangerea de semnaturi pentru demiterea lui Iohannis, sau caravana medicala unde de fapt ti se lua doar pulsul si glicemia si atat si primeai „cadouri” gen ochelari vechi luati din gunoi, si sa nu uitam smecheria cu cardurile de membru AUR. Siemion e un escroc care umbla toata ziua dupa bani.

  • Eu vreau apartament la 25.000 euro. Se este ???????????

  • Termen finalizare 2070

  • Apartamentele nu sunt de fapt pt. romani.
    Apartamentele sunt intr-un fel sau altul pt. aia 800.000 de evrei pe care a zis Simion ca vrea sa ii aduca, in emisiunea lui Victor Ciutacu pe Romania TV.
    Ori cu Simion sa ne aduca evreii, ori cu Ciolacu sa ne aduca africani, arabi, indieni etc. ori cu Ciuca sa ne aduca razboi, ori cu vreun userist sa ne aduca politici LGBT, pro-vaccin etc.
    Jocurile sunt facute, raul mai mic nu exista la alegerile astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *