Prima pagină » Local » Sute de grame de canabis și peste 100 de pastile ecstasy, confiscate de la un artist ieșean. Tânărul, trimis la pușcărie în urma descoperirilor făcute
Sute de grame de canabis și peste 100 de pastile ecstasy, confiscate de la un artist ieșean. Tânărul, trimis la pușcărie în urma descoperirilor făcute

Sute de grame de canabis și peste 100 de pastile ecstasy, confiscate de la un artist ieșean. Tânărul, trimis la pușcărie în urma descoperirilor făcute

22 dec. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un bărbat de 30 de ani a fost trimis după gratii din pricina unor substanțe interzise. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat recent pe muzicianul Alexandru Ciocoiu la 2 ani și o lună de pușcărie, pentru trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu. Oamenii legii spun că ieșeanul a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, după efectuarea unor percheziții

Sute de grame de canabis și peste 100 de pastile ecstasy au fost confiscate de la un artist ieșean. Tânărul a fost trimis la pușcărie în urma descoperirilor făcute. Muzicianul a fost prins pe picior greșit în urma unor percheziții. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat recent pe muzicianul Alexandru Ciocoiu la 2 ani și o lună de pușcărie, pentru trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu. În plus, instanța a dispus confiscarea de la ieșean a substanțelor interzise.

„Instanța dispune confiscarea specială de la inculpatul Alexandru Ciocoiu a următoarelor bunuri: 16 comprimate care conțin ca substanță activă 3,4-methylenedioxymetamfetamine (MDMA), 101 comprimate care conțin ca substanță activă 3,4- methylenedioxymetamfetamine (MDMA), 1,71 grame, 5,6 grame, 5,4 grame, 5 grame, 48 de grame, 130,8 grame și, respectiv, 44,9 grame de canabis”, au precizat judecătorii ieșeni.

Alexandru Ciocoiu, acuzat de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul muzicianului Alexandru Ciocoiu (30 de ani) a început pe data de 24 august 2021. Asta, după ce artistul ieșean a fost reținut și, mai apoi, a fost arestat preventiv de pe data de 13 iunie 2021. Așadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Alexandru Ciocoiu.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Ministerul Public. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Ciocoiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, pentru o durată de 30 de zile”, au menționat atunci magistrații ieșeni.

Oamenii legii au precizat că artistul ieșean a intrat recent în vizorul lor. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost prins în flagrant. La scurt timp, acesta a fost săltat și dus la audieri. Ulterior, anchetatorii ieșeni l-au reținut pe artist pentru 24 de ore.

Artistul ieșean, prins cu ecstasy și canabis

Anchetatorii au afirmat că bărbatul de 30 de ani este muzician și se mai ocupă cu prezentările la diverse evenimente, petreceri sau concerte, îndeplinind funcția denumită „MC” (master of ceremonies – engl. – n.r.). La audieri, bărbatul a susținut că pastilele de ecstasy descoperite asupra sa erau pentru consum propriu, el recunoscând că deținea substanțele interzise (MDMA – metilen-dioxid-metilamfetamină).

Din câte se pare, acesta ar fi fost, totuși, convins să vândă din pastilele de ecstasy, culmea, către un colaborator sub acoperire. În urma incidentului, artistul de 30 de ani, care ar fi colaborat în trecut cu cântăreți de hip-hop din București, a fost ridicat de oamenii legii. Chiar dacă a fost prins în flagrant și a recunoscut, Alexandru Ciocoiu a susținut că, în mod normal, el nu vinde droguri, iar pastilele de ecstasy erau pentru consum propriu. În urmă cu câteva luni, un cunoscut DJ din Iași, Vlad Pleșoianu, a fost arestat din pricina drogurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`