Prima pagină » Local » Sute de credincioși participă la scoaterea în procesiune a Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului la Mănăstirea Hadâmbu – FOTO, VIDEO, UPDATE

Sute de credincioși participă la scoaterea în procesiune a Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului la Mănăstirea Hadâmbu – FOTO, VIDEO, UPDATE

07 sept. 2024, 19:28, 4 ,
în Local

Astăzi, sute de oameni s-au adunat la Mănăstirea Hadâmbu pentru a lua parte la scoaterea în procesiune a Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului, un eveniment deosebit de important pentru credincioșii din întreaga țară. Icoana, renumită pentru puterile ei vindecătoare și ocrotitoare, a fost purtată prin curtea mănăstirii, însoțită de rugăciuni și cântări religioase, aducând emoție și speranță celor prezenți.

UPDATE: Slujba este oficiată de un sobor de 10 preoți. Chiar în aceste momente Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului a fost scoasă din biserică.

UPDATE 1: Icoana a fost așezată pe un baldachin, iar sute de credincioși s-au așezat la coadă pentru a se închina la ea.

UPDATE 2: Mulți dintre credincioși au venit de la sute de km pentru a participa la Hramul Mănăstirii Hadâmbu.

UPDATE 3: Sunt venite la procesiune persoane de toate vârstele.

Evenimentul, organizat cu ocazia unui mare praznic religios, a strâns laolaltă pelerini veniți din toate colțurile țării, dornici să se roage și să ceară ajutorul divin prin intermediul Maicii Domnului. Procesiunea s-a desfășurat într-o atmosferă solemnă, cu respectarea tradițiilor ortodoxe.

Comentarii
  • LGBTQ parade cu multi prosti care inca mai cred in minuni sau porcarii care fac minuni. Mai puneti mana pe o carte decat sa va luati dupa popi! Cititi biblia macar daca va considerati credinciosi! Ea zice asa:

    “Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri sau jos pe pământ sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești”

    La noi scoate popa o icoana sau poza cu Boca si toti se ingramadesc sa le pupe. Multi prosti pe pamant!

    • bha, nu te obliga sa participi sau altceva. da’ nu-mi impune tu ce sa gandesc si cum sa-mi traiesc viata, ca nu esti nici Isus si nici arhanghelul Gavril.
      btw : ti-ai ales bine nick-ul.

  • Bai anonimule, brainless nu ti-a impus ce sa gandesti sau cum sa iti traiesti viata, a sugerat doar ca esti dus cu pluta.

    • tot aia e, fiinca sugereaza ca sistemul lui de gandire e singurul acceptabil si ca cine nu se aliniaza la el este prost. delir in toata regula!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`