Prima pagină » Local »  Sute de cadouri cumpărate pentru persoana iubită de Valentine’s Day – FOTO

 Sute de cadouri cumpărate pentru persoana iubită de Valentine’s Day – FOTO

15 feb. 2023, 02:00,
Andreea IRUC în Local

Ziua de 14 februarie, pentru unii, zi de nume, pentru alții, zi declarată iubirii. Deși  Valentine’s Day este o sărbătoare în numele iubirii, adusă din America, românii aleg să serbeze această zi mai mult decât Dragobetele, ce este pe 24 februarie. Odată cu această sărbătoare, pe străzile orașului Iași apar mii de chioșcuri improvizate, cu fel și fel de mese, chioșcarii făcând mici averi pe produsele vândute la un preț ce uneori poate fi mai mare decât în magazine

Chiar dacă prețurile variază, iar uneori se pot găsi produse mai ieftine în magazine special dedicate, ieșenii preferă să cumpere câte o mică atenție pentru persoana iubită de la cei ce își montează mici tarabe chiar pe stradă. În goana de zi cu zi, cetățenii preferă să cumpere de la tarabe, în loc să stea la rândurile interminabile din magazinele specializate.

Sute de cadouri cumpărate pentru persoana iubită de Valentine’s Day

Flori de sapun

De la trandafiri, la inimioare care mai de care, până la jucării de plush și pernuțe inscripționate, românii au o gamă variată de culori, mărimi și mesaje pe care le pot dăruii persoanei dragi

Zile dedicate iubirii, sursă sigură pentru chioșcarii din toată țara. Cu toate că au și românii ziua lor special dedicată dragostei, și anume Dragobetele, ce se serbează pe 24 februarie, aceștia preferă mai mult Valentine’s Day, pe 14 februarie.

În goana după cadoul perfect, unii ieșenii aleg magazinele specializate, iar alții se îndreaptă spre chioșcurile amplasate pe străzi, uneori plătind chiar mai mult pentru o mică atenție pentru persoana iubită.

La tarabele stradale se găsesc flori de săpun, flori naturale, din plastic, plușuri, inimioare de diverse mărimi și multe alte ornamente specifice acestei zile dedicate iubirii.

Prețurile acestora variază în funcție de mărime, culoare, model etc. O sticluță cu un papirus pe care se află un mesaj are prețul de 10 lei, un ursuleț din flori de săpun costă 75 de lei, iar o jucărie de pluș este 25 de lei.

Cât plătesc îndrăgostiții pentru un cadou luat de la tarabe

Ursuleti realizati din flori de sapun

În goana după cadoul perfect, unii cetățeni aleg magazinele specializate, alții aleg chioșcurile amplasate pe străzi, uneori plătind chiar mai mult prețul unei mici atenții pentru persoana iubită

În goana de zi cu zi și în lipsa timpului, cetățenii preferă să cumpere de la tarabe, în loc să stea la rândurile interminabile din magazine. La tarabele amplasate pe străzi, ieșenii au o gamă mai diversificată din care să aleagă cadoul perfect pentru persoana iubită.

De la trandafiri, la inimioare care mai de care, până la jucării de pluș și pernuțe inscripționate, românii au o gamă variată de culori, mărimi și mesaje pe care le pot dărui persoanei dragi.

Știm cu toții că orice gest, oricât ar fi el de mic, contează, mai ales pentru femei, însă, în ultimul timp, nici bărbații nu se dau înlături de la aceste obiceiuri și așteaptă nerăbdători o mică atenție. Venim în ajutorul femeilor cu câteva idei de cadouri pentru bărbați. Cadoul pentru el este de multe ori greu de realizat, însă multe dintre femei optează pentru un parfum care să exprime personalitatea iubitului.

Mergeți împreună cu persoana iubită în locul în care v-ați întâlnit prima dată. Este momentul perfect pentru a afla planurile de viitor, dorințele pe care le are iubitul tău, pentru a depăna amintiri, dar și emoții, de parcă ar fi o primă întâlnire. Un mic dejun la pat este o altă idee care l-ar putea da pe spate pe partenerul tău. Totodată, o scrisoare, ca în timpurile vechi, nu va da greși niciodată. Cartea preferată, un album plin cu poze cu voi doi ori o escapadă romantică îl va flata cu siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024