Prima pagină » National » Suspectul principal din crima de la Brăila rupe tăcerea. Ce i-a spus mamei sale
Suspectul principal din crima de la Brăila rupe tăcerea. Ce i-a spus mamei sale

Suspectul principal din crima de la Brăila rupe tăcerea. Ce i-a spus mamei sale

23 iul. 2024, 19:41,
în National

Suspectul principal din crima de la Brăila rupe tăcerea. Acesta a vorbit cu mama lui la telefon legat de ziua în care medicul dentist a fost ucis. Pe scurt, Maricel Mihai spune că nu el e făptașul și acuză că e anchetat fiindcă e de etnie romă.

Iată ce i-a spus mamei sale bărbatul suspectat de uciderea doctoriței Marina Gavril

„M-am dus pe unde era trecerea, am luat-o pe jos. Nu e adevărat, nu am aruncat haine la tomberon în gară. M-au verificat peste tot la medicină legală, nu mi-au găsit nimic pe mâini, pe corp, pe picioare. Nu au găsit nimic, totul este în regula. La dentist, când am fost înăuntru, m-a verificat, nu au găsit nimic”, a spus acesta, în dialogul telefonic.

Roxana Ciucă, România TV: Domnule, ați omorât-o pe femeia asta că toată presa vorbește?

Maricel Mihai, suspect: -Nu este adevărat, nu este adevărat. Într-adevăr, am zis, am zis că am fost acolo, am recunoscut. Am intrat, mă durea măseaua, dar eu nu am omorât-o. Nu am omorât-o eu.

Roxana Ciucă: V-a pus cineva să intrați peste ea acolo în cabinet?

Maricel Mihai: -Nu, nu, nu. Eu nu am făcut nimic.

Roxana Ciucă: -Nu v-a pus nimeni, nu?

Maricel Mihai: -Nu am făcut nimic.

Roxana Ciucă: -La ce oră ați ajuns la ea la cabinet?

Maricel Mihai: -Nu mai știu exact. Era 12, 12 și jumătate, că m-am dus la părinții mei și le-am zis că mă doare măseaua, mă duc să văd ce fac cu ea, că mă doare foarte rău măseaua și nu mai puteam de durere.

Maricel Mihai: -Nu, nu. Mi-ai zis că nu poate să mi-o scoată că e infecție în ea și trebuie cu programare.

Roxana Ciucă: -Și când v-a făcut programare să veniți?

Maricel Mihai: -Nu mi-a făcut.

Roxana Ciucă: -Și cam cât ați stat acolo în cabinet?

Maricel Mihai: -Am stat puțin, cam 3-4 minute. Ei tot ce au făcut au făcut că au văzut că sunt țigan și ce au zis, hai că acum prindem pontul lui ăsta și să-l băgăm pe ăsta și să închidă dosarul.”

Întregul film al crimei a fost dezvăluit de judecători

Polițiștii au reușit, în doar câteva zile, să-l prindă pe ucigașul doctoriței stomatolog de la Brăila. Amănunte uluitoare ies la iveală, după ce suspectul a ajuns în fața judecăptorului, care a decis arestarea lui.

Pe 20 iulie, după patru zile de la uciderea medicului stomatolog Marina Gavril, anchetatorii au reținut pentru 24 de ore un suspect. Maricel Mihai, în vârstă de 39 de ani, are un bogat trecut infracțional peste hotare – fapte de furt, inclusiv cu violență.

Pe 21 iulie, individul a fost prezentat Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă. Atunci, judecătorul de drepturi și libertăți, analizând probele de la dosar, a decis că Mihai trebuie să rămână în spatele gratiilor.

Magistratul a reconstruit firul crimei, pas cu pas – pe ore – vorbind despre „suspiciunea rezonabilă că inculpatul ar fi premeditat în mod minuțios comiterea acestei infracțiuni de omor calificat”. Acesta a mai scos din calcul și ipoteza potrivit căreia ADN-ul inculpatului a ajuns sub unghiile doctoriței în urma unei proceduri medicale, scrie debraila.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *