Prima pagină » Local » Suspectul din scandalul care a avut loc în Păcureț rămâne după gratii!
Suspectul din scandalul care a avut loc în Păcureț rămâne după gratii!

Suspectul din scandalul care a avut loc în Păcureț rămâne după gratii!

16 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Individul care a fost arestat preventiv după ce ar fi împușcat un bărbat rămâne după gratii. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins contestația la arestare preventivă formulată de Leonard Costache (fost Drugu).

Amintim că, în urmă cu câteva zile, Leonard Costache a fost prins de oamenii legii, după un incident grav.

„Pe 9 ianuarie, partea vătămată, un bărbat de 40 de ani, și mama acestuia au mers pe strada Rediu, din zona Păcureț, municipiul Iași, unde deja avea loc un conflict într-o familie de etnie romă cu privire la faptul că o tânără refuza să se întoarcă la concubinul ei. La un moment dat, inculpatul, în vârstă de 41 de ani, a scos un pistol și a început să tragă mai multe focuri, unul dintre proiectile lovind partea vătămată în zona toracică anterioară”, au menționat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Astfel, în urma incidentului, un martor a telefonat la 112 și a cerut intervenția Serviciului de Ambulanță. La fața locului a sosit un echipaj, care a preluat victima și a transportat-o de urgență la spital, unde aceasta a fost operată.

„La scurt timp după incident, inculpatul a dispărut de la fața locului, el fiind găsit pe data de 11 ianuarie. În jurul orei 22:30, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. De asemenea, procurorul care se ocupă de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor”, au subliniat anchetatorii.

Mai apoi, Tribunalul Iași a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Leonard Costache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *