Prima pagină » Local » Suspectă de trafic de droguri, lăsată de judecători să meargă acasă!
Suspectă de trafic de droguri, lăsată de judecători să meargă acasă!

Suspectă de trafic de droguri, lăsată de judecători să meargă acasă!

13 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Judecătorii Curții de Apel Iași au respins contestațiile formulate de procurorii DIICOT, pe de o parte, și Bogdan Marian Ababei și Mariana Vasiliu, pe de altă parte. Contestațiile au fost formulate cu privire la decizia luată recent de Tribunalul Județean, referitoare la propunerea de arestare preventivă.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, procurorii DIICOT Iași au organizat un flagrant. Atunci, „mascații” l-au săltat pe un patron de firmă din Botoșani, pe soția acestuia, dar și pe un șofer de la societate.
Ulterior, Tribunalul Iași a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de procurorii DIICOT, pe numele lui Cristinel Nicușor Vasiliu și al lui Bogdan Marian Ababei. În schimb, instanța a dispus în cazul Marianei Vasiliu măsura arestului la domiciliu.

„Procurorii DIICOT Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților Vasiliu Cristinel Nicușor, Vasiliu Mariana (soț și soție) și a lui Ababei Bogdan Marian, șoferul care transporta cocaina. Pe data de 4 martie 2020, procurorii DIICOT au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului Vasiliu Cristinel Nicușor și a soției sale, inculpata Vasiliu Mariana, imediat după ce aceștia au încercat să comercializeze cantitatea de 1,025 kilograme de cocaină, pe raza municipiului Iași. Tot atunci, procurorii au efectuat cinci percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate sumele de 2.100 de lei și 42.800 de lire sterline, precum și trei autoturisme și autoutilitare, ce ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *