Prima pagină » Cancan ultimă oră » Surpriza unei vedete ucrainene care s-a mutat în România: „Mi s-a zis că românii sunt lacomi şi vicleni”

Surpriza unei vedete ucrainene care s-a mutat în România: „Mi s-a zis că românii sunt lacomi şi vicleni”

07 apr. 2022, 21:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Yulia Chernitskaya, o antrenoare de fitness din Odesa, foarte cunoscută în ţara ei natală a avut parte de mai multe surprize plăcute în România.

După ce a ajuns în România, antrenoarea a transmis că românii nu aveau o imagine deloc bună în Ucraina, dar spune că între timp a scăpat de orice prejudecăţi.

Tânăra s-a refugiat în România

Yulia Chernitskaia, mamă a patru copii, era considerată o vedetă în Ucraina, însă războiul care a izbucnit în Ucraina i-a schimbat total viaţa. Speriată de bombardamentele din țara ei, tânăra s-a refugiat în România şi a devenit cunoscută şi aici, după ce postările sale pe Facebook, inclusiv cea în care povestea cum a plâns după ce a primit 200 de lei într-o benzinărie din zona Bran, au devenit virale.

Deşi îi este foarte greu, Yulia s-a acomodat cu noua sa viaţă şi a mărturisit că după o lună petrecută în România a ajuns să pună la îndoială ceea ce ştia iniţial despre români înainte să ajungă să îi cunoască.

„Să fiu sinceră, mi s-a spus că românii sunt vicleni, că sunt genul de oameni care înceracă mereu să obţină un profit din orice şi că sunt lacomi. Totuşi, după o lună petrecută aici, am ajuns să pun la îndoială toate aceste prejudecăţi”, a spus Yulia Chernitskaya, potrivit Fanatik.

Yulia Chernitskaia a demontat o parte din informaţiile apărute despre ea în presă

Cu această ocazie, tânăra a demontat o parte din informaţiile apărute despre ea în presa din România şi a subliniat că va rămâne aici până la finalul războiului.

„Am văzut ce a scris presa, că mă aflu în România, doar în tranzit. Este o minciună flagrantă”, a mai spus ea.

Mamă a patru copii, Yulia Chernitskaia a suferit enorm din cauza războiului. Unchiul ei a fost ucis în bombardamentele de la Kiev, iar mai mulţi membri ai familiei sale au rămas în continuare în Ucraina unde luptele nu s-au încheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *