Prima pagină » Titlurile zilei » Surpriză de proporții! Maricel Popa negociază cu AUR după umilința încasată de la colegii din PSD. Vrea să fie senator, cu orice preț

Surpriză de proporții! Maricel Popa negociază cu AUR după umilința încasată de la colegii din PSD. Vrea să fie senator, cu orice preț

13 sept. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Maricel Popa negociază cu AUR după umilința încasată de la colegii din PSD. Falimentarul Iașului vrea, cu orice preț, să își rotunjească și mai mult veniturile din funcția de senator

Senatorul care nu a făcut nimic pentru ieșeni și nici pentru Iași, insistă, cu orice preț, să prindă un loc la București. Acesta a ajuns să cerșească, pe la ușile organizațiilor politice, un loc pe lista eligibilă pentru alegerile parlamentare de anul acesta.

Maricel Popa negociază cu AUR după umilința încasată de la colegii din PSD. Acesta își va da demisia din PSD

Sunt discuții tensionate în PSD după ce Maricel Popa și-a primit un șut de pe lista eligibilă, de la alegerile prezidențiale și parlamentare. Surse, din cadrul partidului, au transmis reporterilor BZI faptul că, deși a cotizat cu sume importante de bani, deși și-a plătit locul călduț de la Senat, Maricel Popa este supărat și dezamăgit din cauză că Marcel Ciolacu se lipsește de el. Acesta se plânge că a cotizat cât a trebuit, dar Marcel Ciolacu scoate la licitație pozițiile de deputați și senatori, iar pe el nici nu îl mai bagă în seamă. Adică, pentru Ciolacu, strategia e simplă, cine dă mai mult, acela prinde un loc eligibil pe listă, iar printre cei norocoși, Maricel Popa nu se mai află. Acest lucru l-a determinat să se gândească, să își dea demisia din PSD, dar nu înainte de a-și găsi un alt loc pentru a putea intra pe poziția 1 pentru funcția de senator. Popa poartă, de câteva zile, discuții și negociază cu AUR pentru un loc pe listele eligibile de la Senat.

Marius Ostaficiuc, coordonator AUR Iași, susține că Maricel Popa nu ar fi compatibil cu organizația politică.

„Dacă o discuție contradictorie se poate numi sau se poate considera vorbit, atunci, da, am vorbit. Ultima dată, am vorbit cu el la un eveniment public, în urmă cu ceva timp, mult timp în urmă. Nu cred că domnul Maricel Popa este compatibil cu AUR și nici măcar George Simion nu cred că va fi compatibil cu Maricel Popa. Ca procedură de intrare în partid, valabilă pentru oricine dorește să vină în AUR, putem spune că avem o adeziune, trebuie completată o recomandare din partea unui alt membru de partid, prin înscriere pe platforma AUR, plata cotizației de 100 de lei pe an. Toate acestea, alături de o muncă în interiorul partidului. De la cine ar putea primi Maricel Popa recomandare? De la ultimul angajator?”, a declarat acesta.

Cu toate acestea, din discuțiile pe care reporterii BZI le-au purtat cu cei șase primari din comunele ieșene, care l-au susținut la București pe Maricel Popa, aceștia au confirmat negocierile cu AUR. Acesta le-a și spus clar că nu contează cum se înțelege cu Marius Ostaficiuc și nu îl interesează dacă acesta din urmă nu și-l dorește în partid. Mai mult, Popa s-a bătut cu pumnul în piept că va purta negocierile cu George Simion, liderul Aur, că va căuta soluții și că își va face loc pe locurile eligibile. PSD-istul le-a transmis primarilor din județ că are suficientă influență, cunoaște suficiente persoane care îl vor ajuta să ajungă la Simion, iar cu o sumă de bani, va obține locul eligibil, mult dorit pe liste.

Cristian Stanciu umblă, din ușă în ușă, pe la partidele politice! Vrea, neapărat, pe locul doi, pe listele de deputați

Și controversatul afacerist Cristian Stanciu a luat la rând organizațiile politice din Iași. Acesta umblă, din ușă în ușă, cu sacoșa de bani după el. Vrea neapărat să fie pe locul doi pe lista deputaților. După ce a fost declarat incompatibil de ANI, ocupând funcția de membru al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, o unitate medicală, subordonată Consiliului Județean Iași, cât și poziția de consilier județean, acesta vrea să își înlăture toți adversarii pentru a ajunge deputat.

Cristian Stanciu a profitat de toate funcțiile pe care le deține doar pentru propriul interes, iar în prezent, face același lucru. Profită de oricine și caută orice variantă, chiar și să bată la alte uși ale partidelor, este dispus, inclusiv, să își dea demisia din PSD, doar pentru a primi ceea ce își dorește.

Amintim că Fundația Ecologice Green (FEG), deținută de consilierul județean PSD, Cristian Stanciu, fabrică infirmieri și asistenți medicali, pe bandă rulantă, fără ca aceștia să participe la cursurile de pregătire teoretică și la practica desfășurată în unitățile medicale din Iași. Strategia este simplă, cursanții trebuie doar să plătească taxa de școlarizare și pot fi siguri că, în doar câteva luni, vor avea diploma care le permite să îngrijească bolnavii din orice spital de stat sau din mediul privat.

Însă, deși numele acestuia este înconjurat de scandaluri, Cristian Stanciu nu se dezice, este dispus să plătească oricât pentru a ajunge la București. Alături de el, Maricel Popa negociază cu AUR pentru funcția de senator și este decis să își dea demisia din PSD.

Comentarii
  • Cangrena social democrată în sfârșit extirpată.Daca l-a prostit pe Dragnea,pe Dancila, parțial pe Stănescu,gata Ciolacu i-a rupt gâtul.Cum crede acest Popa ca Ciolacu îl va pune pe listă când știe ca are dosare ce vor exploda curând??? A fost înlăturat ARSENE, apoi Buzatu, Feodorovici și își închipuie ca el e veșnic,prostește lumea?Dosarul Lețcani plus înregistrările aflate la dna cu combinații.Acu crede ca AUR îi schimbă pampersul și gata e ca nou? A promis la Simion ca nu vine cu mâna goală, aduce 15 primari,40 consilieri locali, 3 consilieri județeni …. Cine îl va urma pe mister faliment? Nu e greu de anticipat.

  • Mihai M. Bujeniță

    Șacalii politici care și-au dat mâna cu Popa pentru a-l înlătura pe Cojocaru și a prelua partidul se dezic de rapid de Popa și se aliniază în spatele lui Cojo de parcă nimic nu s-a întâmplat. Cruceanu omul lui Chirica e mai activ ca niciodată,a uitat ce a pus la cale cu Bocas alt reactivat ( la ordinul lui Chirica) Cea mai tare e popeasa minune care sfatuie babutele sa fie vigilente sa stea in spatele lui Florinache care le va premia de Ziua Recoltei cu must, pastrama de oaie și 2( două ) tuburi de Corega ca sa nu le sară clampa când halesc pastrama misiunea lor fiind aceea de a huidui veneticii trimiși de Ciolacu care le fura locurile deja arvunite. Eșalonul de trădători trebuie să-l urmeze pe Popa spre un viitor luminat și aurifer!
    Nu scăpați derbedeii în consiliul local. Deja sunt completate câteva adrese prin care CL e înștiințat ca următorii …. nu mai sunt membri PESEDE !
    E chestiune de timp până COSTELINIO va depune terfeliagele la secretariat!
    Iesenii așteaptă insanatosirea rapida a PSD !

  • Un corupt fără scrupule

  • AUR va fi cel mai mare pierzător la Iași dacă pune pe liste aceste lichele. Ieșenii cunosc foarte bine toate golăniile personajelor acestea și vor sancționa drastic AUR.

  • Sper sa nu va mai primeasca si pe altii de la PSD si sa ramana doar membrii AUR nu toti veneticii.

  • Pavel Lulescu

    Popa negociază la capitală cu Simion loc eligibil pentru el și Boca ( care va plăti campania ) și pe masă sunt și numele Cruceanu – Necula care cu AUR în consiliul local pot impune viceprimar AUR . Popa moare dar nu se predă!

  • Cruceanu acest kakat rupt în kur recuperat de Harabagiu din galerie și infiltrat ca informator în PSD (pentru a știi Chirica tot ce se întâmplă și a lua măsuri ) ajuns milionar în euro ( conf TOP IAȘI ) datorită combinațiilor imobiliare cu PUZ-ri votate care au nenorocit Iașul și Iesenii,are misiune clară să facă jocurile lui Chirica în partid și în CL care să aducă voturi necondiționat pentru PUZ-ri girate de Boca contra milioane de euro.

  • la ocna securistule

    securistul asta imputit care nu a muncit nicaieri toata viata acuma vrea sa traisca in continuare ca un parazit pe spinarea noastra

  • bufonul de la ateneu

    la pateu baeti!

  • acum se vede cloaca in care se scalda politicieni din Iasi,niste scursuri umane parvenite si nenorocite.apropo de ce nu lasati comenturiele la adresa lui ostaficiuc, sa vada ieseni ce jeg de om este, acest traseist politic, crescut si educat la psd -iasi si ejaculat spre aur sa-i spurce si, feritiva de el ca la primul hop, sare din caruta direct in bratele lui chirica. acum eu votant iesean cu cine merg la vot ca nici de la pnl nu am cu cine, alte jeguri arogante in frunte cu MURARU.DIN P.d.V.politic noi ieseni suntem cei mai vitregiti, credeam ca macar corpul universitar este mai curat si demn, dar m-am inselat si la ei este aceesi cloaca mizera ca si in politica bahluiana.

  • George, dealer de bureti galbeni.

    Ostaficiuc, marele patriot pesedist judeca alti pesedisti care cum cine intra in AUR Iasi. Aceasta filala a ajuns un ras. Deziluzie totala.
    Votez Sosoaca, n-am incotro.

  • Roxeta Necula a fost ginita la cabinetul av Toma-sechi semn divin ca au reușit negocierile cu ȘOȘONICA . Pleacă Roxeta, pleacaaaaaa !

  • O dedicație pentru Popa calamitatea județului :
    Cu un singur neuron
    Esti considerat beton
    Du-te acasa, frate-frate
    Neuronul e pe moarte
    Du-te acasa si da-i foc
    Ca ne-ai omorat de tot
    Capu’ n-are nici o vina
    https://www.versuri.ro/w/yd3
    Da-i un suc de ghilotina
    Da-i pana se plictiseste
    Da-i ca poate altul creste
    Si cu asta te-am lasat
    Ca tare rau ne-ai suparat.

    Lasa-ne, lasa-ne!
    Ca ne-ai plictisit..
    Lasa-ne, lasa-ne!
    Ca ne-ai pacalit..
    https://www.versuri.ro/w/yd3
    Lasa-ne, lasa-ne!

    Ca ne-ai omorat
    Lasa-ne, lasa-ne!
    Ca ne-ai plic-ti-sit.
    POPA PLEACĂ LA COMARNAAAAAA ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`