Prima pagină » Actualitate » Surpriză de proporții la Neversea 2024! Ce român va urca pe scenă cu Maluma

Surpriză de proporții la Neversea 2024! Ce român va urca pe scenă cu Maluma

29 mai 2024, 08:49,
BZI.ro, în Actualitate

La ediția din acest an de la Neversea, fanii vor avea parte de o surpriză imensă. Puțini sunt cei care știu ce român va urca pe scenă cu Maluma. Este vorba despre Nikita, care a anunțat că va urca pe scenă alături de Maluma. Aceasta abia așteaptă să cânte alături de starul columbian.

Ce român va urca pe scenă cu Maluma

Fanii Neversea numără zilele rămase până în momentul în care va începe festivalul de la malul mării, care adună an de an sute de mii de participanți.

Festivalul Neversea din Constanța va începe anul acesta de joi, 4 iulie, și se va termina duminică, pe 7 iulie. Sunt așteptați iubitorii de muzică trap, electronică, pop sau nostalgia, însă prețurile unităților de cazare sunt într-o continuă creștere.

Main Stage-ul va fi ocupat de atiști români precum Delia, Alina Eremia sau Inna.

Mulți tineri și-au luat bilete ca să-și vadă idolii internaționali. Printre cei care vor urca pe scena festivalului se numără Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci. Nu au fost încă anunțați toți artiștii ce vor încânta privirile a peste 40.000 de oameni în decursul a 4 zile de festival.

Cel mai așteptat însă, este Maluma, superstarul latino-pop, ale cărui hituri l-au propulsat către faima internațională. Este pentru prima dată când artistul columbian urcă pe scena unui festival din România.

Alături de entuziasmul fanilor privind venirea lui Maluma în România, Nikita a făcut un anunț neașteptat. Aceasta a declarat că organizatorii festivalului au invitat-o pe scena evenimentului pentru a urca pe scenă alături de artistul columbian, care ar fi unul dintre cei mai buni prieteni. Nikita ar urma să urce pe scena evenimentului pentru o piesă alături de Maluma.

Nikita: „Suntem prieteni de suflet!“

Nikita a susținut că se cunoaște de mult timp cu Maluma, fiind vecini în Spania.

„Sunt invitată de organizatorii Neversea, Nikita întâlnire cu Maluma baby, el fiind vecinul meu din Spania și prietenul meu de suflet. E și un prieten de suflet, sunt atașată de foarte multe personalități pe care le-am întâlnit și le-am cunoscut în timp ce am locuit în Spania. Mi-am făcut o casă în Malaga asemănătoare cu a lui. Suntem prieteni de suflet, el e foarte mândru de mine, că sunt o mamă cu doi copii. I-am zis că sunt și eu celebră, dar nu ca el, că el e un superstar. Mi-a zis că și eu voi deveni un superstar”, a spus Nikita.

În același timp, Nikita spune că are emoții uriașe pentru momentul care va urma și că este nerăbdătoare să-și revadă prietenul columbian, după o perioadă lungă.

„Am o mare surpriză pentru toți fanii Neversea, va fi Nikita și Maluma și vom cânta ultima piesă «Hawaii». Am emoții, îți dai seama, eu am emoții de fiecare dată când apar la televizor. E o mare surpriză și o mare bucurie în suflet, un vis împlinit. Promit un spectacol pe cinste”, a mai spus Nikita.

Cei care vor să participe la Neversea, nu trebuie să ia în calcul doar prețul biletului, ci și prețul cazării care variază. Spre exemplu, cazare lângă plaja Modern, în inima festivalului, pe toată durata acestuia, poate depăși suma de 9.000 de lei, cu toate facilitățile incluse, și o vedere panoramică de vis.

Altfel, fanii festivalului de la malul mării nu știau ce român va urca pe scenă cu Maluma la Neversea 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024