Prima pagină » Radio » Actualitate » Surorile Gabor au revenit în România! Unde au mers acestea după ce s-au întâlnit cu Alina, cea mai mare dintre ele

Surorile Gabor au revenit în România! Unde au mers acestea după ce s-au întâlnit cu Alina, cea mai mare dintre ele

05 iul. 2022, 10:38,
BZI.ro, în Radio

Surorile Monica și Ramona Gabor au revenit în România, pentru a petrece câteva zile în compania Alinei, cea mai mare dintre ele. De remarcat că Monica Gabor a venit neînsoțită pe meleagurile natale, Mr Pink fiind reținut de afaceri în America. Astfel, cele trei surori s-au aflat pentru câteva zile într-o excursie prin Maramureș, vizitând atracțiile turistice ale minunatei zone.

Monica și Ramona Gabor au părăsit România în urmă cu mulți ani, iar fiecare a mers pe drumul ei și acum duc o viață de lux, una în America, iar cealaltă în Dubai. Însă după o lungă perioadă în care au stat departe de casă, surorile Gabor s-au reîntors în țara natală, iar ultimele imagini postate pe rețelele de socializare vorbesc de la sine.

Surorile Gabor au revenit în România

Monica Gabor a plecat în Statele Unite ale Americii imediat după ce a divorțat de Irinel Columbeanu. Acolo l-a cunoscut pe Mr Pink, cel cu care și-a refăcut viața, iar acum trăiește o viață de lux alături de el. De asemenea, și sora ei, Ramona Gabor, a părăsit România și trăiește în Dubai, acolo unde și-a deschis propria afacere, cu parfumuri, care merge ca pe roate și îi aduce venituri frumușele. Ei bine, cele două nu au mai fost de ceva timp în formulă completă în România, asta până de curând.

În urmă cu câteva ore, Monica Gabor a postat mai multe imagini la InstaStory în care le arăta fanilor că s-a întors în țară. Cele două au venit în vacanță aici și s-au întâlnit și cu sora mai mare, Alina. Acum, ele se bucură de tot ce are de oferit frumosul Maramureș. Alina, Monica și Ramona au vizitat mănăstiri, dar și alte obiective turistice din zonă și, având în vedere imaginile postate pe Internet, putem spune cu mâna pe inimă că le-a fost dor de casă.

Ce mesaj de adio a avut Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu

În cel de-al treilea volum al cărții sale, Irinel Columbeanu a surprins unele dintre cele mai interesante momente din viața lui. Conform spuselor fostului milionar, acesta ar fi fost victima unei înscenări, iar de acolo a luat amploare un scandal de proporții. La acea vreme, presa scria într-una despre aventura omului de afaceri cu două tinere blonde, într-un jacuzzi, în timp ce Monica era plecată în America.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *