Prima pagină » National » Suporterii macedoneni continuă să facă spectacol în Centrul Vechi al Capitalei – FOTO/VIDEO

Suporterii macedoneni continuă să facă spectacol în Centrul Vechi al Capitalei – FOTO/VIDEO

17 iun. 2021, 15:04,
Alexandru Ifrim în National

Suporterii Macedoniei de Nord au făcut din nou spectacol astăzi, 17 iunie 2021, în Centrul Vechi din Bucureşti, ianainte de cea de-a doua partidă de la EURO 2020 contra Ucrainei. Aceştia sărbătoresc încă de când au venit în România şi de fiecare dată fac spectacol.

Fanii au cântat, au băut şi au dansat împreună, într-o atmosferă demnă de turneul european. Meciul Naţionalei de fotbal a Macedoniei de Nord va avea loc astăzi, începând cu ora 16.00 împotriva selecţionatei Ucrainei, iar meciul va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti.

Suporterii Macedoniei au ajus încă de ieri în Bucureşti iar de atunci nu s-au mai oprit din petrecut în centrul Capitalei. Meciul, contând pentru Grupa C, începe la 16.00 și va avea în tribune, la fel ca și la primul meci, dintre Austria și Macedonia de Nord, în jur de 13.900 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea stadionului.

Ambele echipe au pierdut primul meci

În primul meci din Grupa C ambele echipe au pornit cu stângul după, acestea luând bătaie pe finalul partidei. În meciul dintre Olanda şi Ucraina se putea produce surpirza, atunci când ucrainienii au revenit în mai puţin de 6 minute de la 0-2, însă din păcate pentru ei nu au reuşit să facă faţa atacurilor olandeze şi au pierdut cu scorul de 3-2.

Macedonia de Nord a avut aceeaşi soartă precum a Ucrainei. Debutanta la turneul final, macedonenii au reuşit să egaleze pe austrieci în minutul 12 prin veteranul Pandev. Egalitatea a durat până în minutul 78 al partidei, atunci când Gregoritsch a marcat pentru 2-1, dar din păcate pentru jucătorii Macedoniei de Nord, Arnautovic le-a spulberat orice speranţă de a egala în minutul 89, meciul terminându-se 3-1 pentru Austria.

Macedonenii sunt pregătiţi să facă istorie şi au de gând să câştige primul meci din istoria la EURO. Însă echipa care pierde în această seară îşi poate lua rămas bun la o posibilă şanse de a se mai califica mai departe în competiţie. Cele două reprezentative se întâlnesc pentru a cincea oară, ultima dată, în urmă cu 6 ani, Ucraina câștigând cu 2-0 în deplasare, în preliminariile pentru EURO 2016, când s-a impus și pe teren propriu, cu 1-0. Anterior, Macedonia a reușit să câștige cu 1-0 un amical, pe teren propriu, în 2004, și să obțină o remiză albă, în deplasare, în 2003.

Câți suporteri vor fi pe stadion

Meciul Austria – Macedonia de Nord, scor 3-1, a găzduit 9.082 de spectatori pe Arena Națională, în primul joc organizat de București la EURO 2020. FRF a emis un comunicat cu privire la meciul Austria – Macedonia de Nord:

„Dintre cei 9.082 de spectatori din tribune, 76% au primit brățările de acces pe baza actelor medicale care dovedeau vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 90 de zile sau un test RT-PCR negativ din ultimele 72 de ore. Ultimele două situații au fost extrem de rare, principala cale de imunizare fiind vaccinarea.
Personalul care a organizat meciul și cel care a asigurat serviciile pentru spectatori a fost de asemenea verificat: 976 de persoane erau imunizate prin vaccinare sau trecere prin boală, iar 376 au fost testate rapid – zero cazuri pozitive”, anunță FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024