Prima pagină » Actualitate » Supereroul din viața reală! Tom Holland o salvează pe Zendaya de paparazzi agresivi

Supereroul din viața reală! Tom Holland o salvează pe Zendaya de paparazzi agresivi

28 oct. 2024, 17:40,
Simona Ciobanu în Actualitate

Intuiția lui Spidey nu l-a înșelat! Tom Holland a devenit un adevărat supererou în viața reală, protejând-o pe iubita sa de multă vreme, Zendaya, de paparazzi agresivi, în timpul unei cine.

În fotografiile publicate de TMZ, starul din „Spider-Man: Homecoming” poate fi văzut îndepărtându-l politicos pe un fotograf pentru a-i permite actriței să se strecoare afară joi seară, de la hotelul Nine Orchard din New York.

Zendaya, aparent mulțumită de gest, i-a zâmbit fotografului în timp ce îl urma pe Tom, ținându-se de mână.

Într-o altă întâlnire cu paparazzi în aceeași seară, Holland și Zendaya, ambii de 28 de ani, s-au confruntat cu o aglomerație de fani însetați de autografe și fotografi prea insistenți.

Tom Holland o salvează pe Zendaya de paparazzi agresivi

Un videoclip de pe rețelele sociale arată cum Holland folosește mai multă fermitate pentru a elibera calea iubitei sale, împingând ușor o persoană din drum și apucând-o de braț pe Zendaya pentru a o scoate din mulțime. Actrița părea recunoscătoare pentru intervenția lui, zâmbindu-i în timp ce ieșeau împreună din zona aglomerată.

Cei doi se aflau în New York pentru a sărbători lansarea mărcii de bere fără alcool a lui Holland, Bero.

La eveniment, s-au asortat în tonuri de maro: Zendaya a purtat o rochie din piele Louis Vuitton, cu un decolteu adânc și o fante până la coapsă, în timp ce Holland a optat pentru un tricou asortat, pantaloni negri și pantofi Prada albi. Cuplul s-a fotografiat împreună și s-a bucurat de timpul petrecut alături de invitați.

 

Zendaya și Holland se cunosc din 2016, de la filmările „Spider-Man: Homecoming”. Inițial prieteni, zvonurile despre o relație romantică au început să apară în timp, iar în 2021, și-au confirmat relația când au fost fotografiați sărutându-se într-o mașină.

Deși preferă să își păstreze relația privată, cei doi nu ezită să își exprime afecțiunea în public din când în când. În 2021, Holland a recunoscut că Zendaya reprezintă un sprijin de nădejde pentru el, iar în anul următor, actrița a mărturisit că îi este recunoscătoare pentru „sprijinul și dragostea” oferite într-un domeniu provocator precum Hollywood-ul.

Cher face dezvăluiri incredibile

Într-o altă ordine de idei, reitrăm cum legendara artistă a parcurs un drum lung pentru a fi inclusă în Rock & Roll Hall of Fame. Cântăreața în vârstă de 78 de ani, cunoscută pentru hitul „Believe”, a fost în sfârșit onorată în cadrul ceremoniei de anul acesta, desfășurată sâmbătă la Cleveland. În discursul său, a glumit că a fost „mai ușor” să divorțeze de foștii ei soți, Sonny Bono și Gregg Allman, decât să primească această recunoaștere.

Zendaya, care a prezentat-o pe Cher, a elogiat-o pentru influența sa asupra muzicii, menționând că artista a explorat și reinventat multiple genuri muzicale.

„Muzica ei îți atinge sufletul, te face să dansezi și a rezistat testului timpului”, a spus Zendaya.

Pe scenă, Cher a mulțumit mamei sale, Georgia Holt, pentru sfaturile înțelepte, recunoscând că, deși a avut parte de multe dificultăți, nu a renunțat niciodată.

„Mama îmi spunea mereu să mă ridic după orice cădere. Mi-au spus de multe ori că sunt terminată, dar am continuat”, a spus Cher, amintindu-și momentul în care piesa „Believe” i-a relansat cariera.

Cher și-a exprimat, de asemenea, sprijinul față de femei, încurajându-le să nu renunțe și să își recunoască valoarea. În final, a fost aclamată de public pentru impactul său durabil asupra muzicii, subliniind că piesa „Believe” a schimbat sunetul muzicii pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024