Prima pagină » Actualitate » Supărat că a fost concediat, un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat patronii
Supărat că a fost concediat, un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat patronii

Supărat că a fost concediat, un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat patronii

21 sept. 2022, 12:56,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat patronii de supărare că a fost concediat. Acesta era angajat al unei firme de construcţii deţinută de doi fraţi. Cei doi au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi de vecinul lor de 44 de ani.

Conflictul sângeros a pornit de la o discuţie legată de bani.

Un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat patronii

Se pare că agresorul ce şi-a înjunghiat patronii ar fi lipsit o perioadă mai lungă de la locul de muncă, iar aceştia nu i-au mai plătit suma de bani pe care bărbatul susţine că ar fi trebuit să o primească pentru munca sa.

Astfel ca acesta a mers acasă la cei doi ca să lămurească situaţia şi i-a atacat pe foştii patroni cu un briceag, apoi a fugit.

Cei doi fraţi au fost internaţi de urgenţă în stare gravă.

„Doi pacienți, de 37 şi 42 de ani, ambii cu multiple plăgi înjunghiate. Unul dintre aceştia prezenta o plagă penetrantă toracică spaţiul VIII intercostal, cu hemopneumotorax stâng, precum şi plagă lombară stângă profundă. De asmenenea, plăgi escoriate hemitorace stâng şi drept anterior. Al doilea prezenta plagă înjunghiată toracică nepenetrantă spaţiul III intercostal stâng, cu traiect în baza axilei, plagă fesieră stângă profundă. Ambii au fost admişi la terapie intensivă”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Agresorul de 44 de ani din Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior, arestat pentru vătămare corporală din culpă şi lovire.

O mamă a fost atacată de concubin în plină stradă

Într-un context asemănător, amintim de faptul că o femeie a fost atacată pe o stradă din Maramureş de iubitul său. Aceasta era suspectată de concubinul său de infidelitate, astfel că, după ce au avut un conflict verbal mai aprins, totul a degenerat rapid şi s-a ajuns la violente.

Din nefericire, copilul lor de numai 10 luni se afla în braţele mamei, iar când aceasta a vrut să plece, individul a scos un cuţit şi a lovit-o de mai multe ori în spate. Cu toate că femeia a căzut la pământ peste copil în încercarea de a-l proteja, bărbatul furios a continuat să-i aplice concubinei sale mai multe lovituri cu cuțitul.

Un martor la toată această scenă a reușit în cele din urmă să îl oprească pe agresor, acesta fugind de la locul faptei. Cu toate acestea, a fost prins mai târziu în localitatea Apa, din judeţul Satu Mare.

În urmă agresiunii, femeia a suferit răni grave care vor necesita o perioadă de spitalizare cuprinsă între cel puțin 25 și 30 de zile.

Din păcate, și la Giurgiu un soț gelos i-a aplicat soției mai multe lovituri de cuțit, iar femeia în vârstă de 35 de ani nu a mai avut nici o șansă la viață. Cu toate că rudă a femeii a sunat la numărul unic de urgență 112 și i-a anunțat pe medici, dar și pe poliţişti de tragedie, din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Acum însă, fiind supărat că a fost concediat, un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat patronii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *