Prima pagină » Culinar » Supă-cremă de fasole verde, de post
Supă-cremă de fasole verde, de post

Supă-cremă de fasole verde, de post

12 mart. 2020, 11:47,
în Culinar

Din câteva ingrediente, prepari rapid o supă consistentă şi proaspătă. Postul are gust!

Ingrediente:

1 kg fasole verde congelată
1 ceapă
4 căţei usturoi
2 linguri ulei de măsline
200 ml smântână vegetală
sare, după gust
piper, după gust
crutoane, pentru servit

Mod de preparare:

Cureţi ceapă şi usturoiul, le toci mărunt şi le căleşti 3-4 minute în ulei de măsline. Adaugi fasolea congelată, mai laşi pe foc 4-5 minute, amestecând ocazional, apoi torni apă cât să acopere ingredientele cu 2 degete şi fierbi sub capac 20-30 de minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, torni smântâna vegetală şi pasezi cu blenderul. Serveşti supa cu crutoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *