Prima pagină » Actualitate » Sumă uriașă primită bacșiș de un student român! „Am bătut recordul restaurantului!”
Sumă uriașă primită bacșiș de un student român! „Am bătut recordul restaurantului!”

Sumă uriașă primită bacșiș de un student român! „Am bătut recordul restaurantului!”

26 iun. 2024, 10:36,
BZI.ro, în Actualitate

Din ce în ce mai mulți studenți români pleacă în Statele Unite pentru a munci. Ștefan a vrut să aibă o aventură în străinătate, așa că a ales și el această variantă. Studentul român a lucrat ca ospătar la un restaurant din Westerly, unde a primit o sumă uriașă drept bacșiș.

Sumă uriașă primită bacșiș de un student român!

Ștefan este unul dintre mulții studenți români care aleg să plece în Statele Unite, pentru a munci, prin programul „Work and Travel”. Acesta a avut parte de o surpriză neașteptată într-o zi când a primit bacșiș o sumă mare de bani.

Studentul s-a angajat ca ospătar la un restaurant din orașul Westerly, iar în prima zi a muncii sale a avut parte de o surpriză care a fost complet neașteptată. A primit un bacșiș uimitor pe care alții nu îl pot imagina.

Ștefan a avut norocul să servească la o masă când doi tineri însurăței și-au făcut apariția. Acesta le-a cântat o piesă de Ed Sheeran pentru că este un mare muzician. La final, mirele și mireasa i-au dat lui Ștefan 500 de dolari din buzunar. Când a văzut asta, românul nu a putut să creadă.

„500 de dolari tips la o masă!!! În prima zi de training ca ospătar, Vlad (un alt coleg român-n.r.) a avut 2 tineri însurăței care sărbătoreau luna de miere. Eu le-am cântat «Perfect» – Ed Sheeran și uite așa am făcut 500 de dolari tips. Oficial, am bătut recordul restaurantului. La o consumație de 1.165 – 500 de dolari ciubuc!”, a scris acesta, pe TikTok.

Nici colegilor de muncă nu le-a venit să creadă faptul că Ștefan a primit bacșiș suma de 500 de dolari.

„Taci din gură! Nu pot să cred! E incredibil”, i-a spus o colegă de muncă.

Ștefan a recunoscut că nu-i vine să creadă faptul că s-a ales cu o sumă incredibilă primită drept tips.

„Deci nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred. Vă spun sincer. Nici nu voiam să cânt că mi-era rușine. Tot restaurantul vorbește despre asta acum. Mâine o să vorbească și tot hotelul. E incredibil: 500 de dolari bacșiș la o masă…Șocant”, a mai spus românul.

Flaviu a dat lovitura în SUA

Un alt român, Flaviu, a ajuns în America în urmă cu peste 20 de ani, grație programului Work and Travel. Acesta avea un unchi deja stabilit acolo, care i-a călăuzit primii pași pe tărâm American. Începutul nu a fost deloc ușor pentru tânărul român, dar acum a ajuns să aibă o afacere prosperă în domeniul transporturilor.

„Povestea mea a început în august 2002. A fost o dragoste la prima vedere de cum am ajuns în America. Am ajuns cu o viză de student, cu programul Work & Travel. Munceam pe perioada verii și după ce terminam contractul, aveai ocazia de a vizita sau pur și simplu era o viză de muncă. Eu aveam viza pe patru luni. Am venit să rămân. Unchiul meu stătea aici prin ’97, aveam prieteni care erau veniți înainte, cam știam cum este pe aici”, a povestit Flaviu.

Flaviu a avut mai multe job-uri în America.

„Unchiul meu a vorbit cu cineva și m-a angajat la construcții, el renova apartamente și am început pur și simplu să car gunoi, că altceva nu știam ce să fac pentru două-trei luni. După aceea, unchiul meu avea un prieten foarte bun care avea companie de aer condiționat și de încălzit și am început să învăț meserie și după șase luni, a zis să mă facă instalator”, a povestit Flaviu.

Acum, un student român a primit o sumă uriașă ca bacșiș, după ce le-a cântat o melodie de-a lui Ed Sheeran unor tineri căsătoriți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *