Prima pagină » Cancan » Suma colosală pe care a cerut-o Zanni pentru un meci in RXF cu Iancu. „Vrea lumea să vadă”

Suma colosală pe care a cerut-o Zanni pentru un meci in RXF cu Iancu. „Vrea lumea să vadă”

20 iun. 2024, 14:47,
în Cancan

Zanni a cerut o suma colosală pentru un meci în RXF împotriva rivalului său de la “Survivor All Stards”, Iancu Sterp.

Iancu Sterp și Zanni nu au fost rivali doar la „Survivor All Stars”, ci continuă să fie și după terminarea concursului. Pierderea trofeului de către fratele lui Culiță în fața adversarului său a amplificat și mai mult rivalitatea dintre ei.

Cum pot încheia rivalitatea cei doi?

În emisiunea „La Măruță”, Iancu Sterp a discutat despre posibilitatea unei lupte în ring cu Zanni, pe care acesta a acceptat-o imediat. Fratele lui Culiță nu doar că își dorește această confruntare, dar a subliniat că, dacă va avea loc, pentru Zanni ar fi „sinucidere curată”.

​„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât. Să știi că m-am gândit la asta (n.r. – să intre cu Zanni în cușcă) El l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia, dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme. Doamne ferește (n.r. – să intre cu el în cușcă), sinucidere curată”, a spus Iancu Sterp, în urmă cu doar câteva zile.

Suma colosală pe care a cerut-o Zanni pentru un meci in RXF cu Iancu

Deși lupta dintre Iancu și Zanni nu a fost încă stabilită concret, câștigătorul „Survivor All Stars” a dezvăluit că le-a scris organizatorilor RXF, solicitând și o sumă considerabilă pentru a se confrunta cu Iancu.

Deși unii internauți își doresc să vadă și această confruntare între ei, alții sunt de părere că lupta nu se va încheia bine pentru Zanni: „Stai cuminte Zanni, că te bate Iancu de îți sar tatuajele”.

​Cu toate acestea, Zanni nu s-a lăsat intimidat și s-a declarat pregătit pentru lupta care, cu siguranță, va ajunge în atenție tuturor: „Păi și nu vrei să vezi treaba asta? Eu aș plăti să văd cum sar tatuajele de pe cineva și, dacă nu sar tatuajele, să văd cum iese brânza din celălalt, cui îi cad fibra și proteina pe jos. Eu aș plăti.

40.000 de euro, dacă mă întrebi, aș vrea să primesc de la RXF, care nici nu răspunde la mesaje. De ce? Că vrea lume să vadă asta”, a spus Zanni, pe TikTok.

Din ce trăiește Zanni și ce venituri are

Încă de la primele sale apariții, Zanni a câștigat popularitate în rândul telespectatorilor. Apoi, după câștigarea sezonului 2 Survivor România și revenirea în țară, Faimosul a fost solicitat pentru diverse evenimentele artistice. Deși el și Alex Velea ar fi ruptlegătura, concurentul de la Pro TV a reușit să câștige bani în domeniul muzical.

Tânărul în vârstă de 26 de ani deține o firmă înregistrată în clasa CAEN: 9002, care se ocupă de activități suport pentru interpretare artistică (spectacole). Firma are o vechime de trei ani și, în anul 2022, conform unui raport, a avut o cifră de afaceri de 148.751 de lei. A avut o creștere de două procente, față de anul anterior. Cât despre profitul net, a înregistrat o scădere de 26%, în 2022, suma ajungând la 105.343 de lei.

De altfel, a mai câștigat bani din galele MMA, dar și în urma contractului cu Pro TV – pentru prezentarea emisiunii de pe Voyo, și anume Survivor: ExtraShow. În perioada în care a prezentat, ar fi câștigat peste 10.000 de euro, conform informațiilor apărute în presă.

Pentru un meci cu Iancu Sterp în RXF, Zanni a cerut suma de 40.000 de euro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *