Prima pagină » Local » Succesul nu le-a făcut să-i uite pe cei din jur! Gest impresionant, de sărbători, al unor ieșence care lucrează în online

Succesul nu le-a făcut să-i uite pe cei din jur! Gest impresionant, de sărbători, al unor ieșence care lucrează în online

23 apr. 2022, 02:02,
Cosmina Puiu, în Local

Succesul nu le-a făcut să-i uite pe cei din jur lor, care se află în impas. Aceste tinere au hotărât să schimbe viețile persoanelor fără a primi ceva în schimb. Doar mulțumirile oamenilor din jur le-au făcut să continue și după sărbători.

Ioana Bîrsan, din Iași,  lucrează în online de numai câteva luni și se bucură de niște venituri lunare pe care angajatorii ieșeni le-ar oferi în câteva luni. Aceasta are vârsta de 28 de ani și este proaspăt mămică, iar acum, în pragul sărbătorilor, a decis să întindă o mână de ajutor multor persoane lipsite de succes.

,,Această activitate mi-a adus un succes pe care doar îl visam și sunt convinsă că nu mă voi opri aici. Dar, pentru că vine Paștele și trebuie să fim fericiți, am decis sa ajut mai multe persoane care aveau nevoie și am reușit. Am adus zâmbetul pe buze multor tinere care plângeau în fața oglinzii. Sărbătorile Pascale trebuie să aducă fericire”, mărturisește, plină de emoții, Ioana Bîrsan, ambasador în domeniul vânzărilor.

Succesul nu le-a făcut să-i uite pe cei din jur. Oana Colgiu a schimbat viața unei tinere

Oana Colgiu este coordonatoarea unei echipe care lucrează în online de la începutul pandemiei și mărturisește că în câțiva ani a reușit să câștige de 3 ori mai mult decât câștiga în Italia. Aceasta a decis ca înainte de Paște să ofere un ajutor persoanelor care aveau nevoie și să aducă un zâmbet pe chipul oamenilor chiar și după sărbători.

,,Am reușit sa aducem zâmbetul pe buze multor persoane pentru că le-am ajutat să piardă în greutate. Mai mult decât atât, am găsit soluția persoanelor pentru a avea un Paște mult mai digestiv și, în același timp, am dat oportunitatea unor persoane de a câștiga atât cât câștig eu, din confortul casei. Am început să le învăț de la 0 și sunt convinsă că vor ajunge sus de tot”, destăinuie, cu sufletul tremurând, Oana Colgiu, coordonatoarea unei echipe care lucrează în domeniul online.

Această tânără susține că a decis ca aceste sărbători să fie despre oamenii pe care nu-i cunoaște, dar  care au nevoie de ajutor, și să fie sprijinul lor până se „pun pe picioare” .

„Am vrut să ajut persoane pe care eu nu le cunosc. Dar să aibă nevoie de ajutor. Și așa am și făcut. Am cunoscut oameni care aveau nevoie de mult sprijin și am promis că îi voi ajuta până ajung la succes”, adaugă Oana.

Ioana Bîrsan: ,,Chiar dacă nu lucrez în online de mult, am decis să ajut”

Ioana Bîrsan lucrează în acest domeniu de câteva luni, însă a vrut să ajute persoanele în pragul sărbătorilor pentru că a ajuns să aibă niște reușite foarte mari.

,,Chiar dacă nu lucrez în online de mult, am decis să ajut, pentru că eu am avut parte de niște reușite foarte mari, pot spune. Mă bucur de fiecare leu în plus și asta vreau să ofer și altor persoane”, menționează Ioana Bîrsan.

Aceasta afirmă cu bucurie că în aceste zile a cunoscut niște persoane pline de dorințe cu care este convinsă că peste câteva luni se va lăuda.

,,Am cunoscut persoane care aveau nevoie de ajutor și erau pline de dorințe, dar nu aveau acel start. Le-am ajutat, atât cât am putut, și o să le ajut până o să-mi spună că au întrecut de minimum 3 ori salariul pe care îl luau la un loc de muncă tradițional”, spune Ioana.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *