Prima pagină » Sanatate » Suc de țelină. Părerile starurilor de la Hollywood despre această băutură minune

Suc de țelină. Părerile starurilor de la Hollywood despre această băutură minune

28 feb. 2023, 10:00, 1 ,
în Sanatate

Aproape toată lumea vorbește acum despre proprietățile curative ale consumului de suc de țelină. Nutriționiștii, medicii, bloggerii de sănătate și chiar vedetele de la Hollywood consumă acest remediu naturist. De exemplu, Kim Kardashian a dezvăluit pe Instagramul ei că se luptă cu psoriazisul cronic de ani de zile și doar sucul de țelină o ajută să-și curețe pielea și să se simtă mai bine.

Tendința de a-ți începe ziua cu suc de țelină a apărut după apariția cărții lui Anthony William, „Celery Juice. Un elixir natural de energie și sănătate”. Imediat după publicare, cartea a devenit un bestseller mondial, iar sfaturile sale au fost ascultate de multe vedete mondiale, precum Jennifer Aniston, Pharrell Williams, Naomi Campbell, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow și aproape toți îngerii Victoria’s Secret.

Suc de țelină. Băutura care te ajută să elimini toxinele din organism

Autorul mișcării Global Celery Juice Movement, un naturopat și profesionist în domeniul sănătății, recomandă consumul a 500 de grame de suc în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Rezultatele, spune el, vor fi evidente în foarte scurt timp. Sucul oferă o piele mai curată, o digestie îmbunătățită, o stare de sănătate bună și chiar pierderea în greutate. Sfatul său este urmat de mii de oameni din întreaga lume, iar hashtagul #celeryjuice are peste 170.000 de postări pe Instagram.

Compoziția sucului de țelină 100% conține aceleași elemente care se găsesc în leguma însăși. Cu toate acestea, organismul absoarbe mult mai bine substanțele nutritive sub formă de suc. Există multă umiditate în țelina pețiolată, așa că este ușor să o transformi în suc fără să adaugi lichide suplimentare.

Această băutură include vitamine precum A, B, C, PP, E, H, uleiuri esențiale, fibre și substanțe precum potasiu, calciu, fluor, seleniu, seleniu, mangan, iod, cobalt, zinc, fosfor și fier. Iar tulpinile de țelină conțin și clorofilă, pigmentul care dă culoarea verde a plantelor. Formula chimică a clorofilei este aproape identică cu cea a hemoglobinei, așa că oxigenează sângele și declanșează eliminarea toxinelor.

Beneficiile sucului de țelină pentru sistemul imunitar. Cum să pregătești remediul naturist acasă

Sucul de țelină conține, de asemenea, săruri minerale care acumulează acidul clorhidric și îl fac un tonic puternic. Acestea ajută la reducerea acidității ridicate și la stabilizarea pH-ului sângelui. Acesta este motivul pentru care mulți dintre clienții noștri spun adio sindromului de colon iritabil după o cură de suc de țelină.

Persoanele care beau suc de țelină de 4 ani au constat că sindromul colonului iritabil a dispărut odată cu apariția acestui obicei sănătos. Sucul reduce pofta de alimente dulci și grele, întărește sistemul imunitar și combate gazele și balonarea.

Deoarece clorofila din suc îmbogățește sângele cu oxigen, substanțele toxice, inclusiv metalele grele și substanțele chimice, sunt eliminate din organism. S-a dovedit că o porție de suc de țelină înainte de masă curăță ficatul și papilele gustative.

Pentru a pregăti un suc de țelină clătiți planta și treceți tulpinile printr-un storcător. Dacă nu aveți un storcător acasă, tocați tulpinile într-un blender și strecurați-le printr-un tifon. Beți imediat după preparare pentru a păstra toate substanțele nutritive. Dacă introduceți această băutură în regimul vostru veți observa foarte curând efectele produse de aceasta.

Comentarii
  • frunxele de tzelina ajuta foarte mult daca le bagi in foisor in fata dar fierte. ti se face pofta foarte repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *