Prima pagină » WoW! » Suc care curăţă colonul de toxine şi te scapă de balonare
Suc care curăţă colonul de toxine şi te scapă de balonare

Suc care curăţă colonul de toxine şi te scapă de balonare

26 mai 2021, 18:15,
în WoW!

Datorită conţinutului de fibre al ingredientelor sale, următorul suc favorizează mişcările intestinale şi eliminarea deşeurilor. Însă, pentru a susţine acest proces, trebuie să bem şi multă apă. Dietele deficitare, mâncatul în exces şi expunerea continua la toxine constituie factori care pot afecta buna funcţionare a intestinelor. Deşi aceste organe lucrează constant ca să elimine deşeurile din organism, uneori ele experimentează dificultăţi din cauza acumulării excesive a substanţelor nocive. Însă ştiai că există un suc pentru curăţarea naturală a intestinelor?

Acumularea deşeurilor poate provoca simptome incomode asociate constipaţiei, cum ar fi balonarea abdominală, inflamaţiile şi gazele intestinale. Vestea bună este că avem la dispoziţie anumite remedii 100% naturale care stimulează curăţarea intestinelor. Spre deosebire de variantele din comerţ, acestea nu afectează flora bacteriană.
În articolul de azi îţi propunem un suc pentru curăţarea naturală a intestinelor, care este bogat în fibre şi compuşi antioxidanţi. Aceste substanţe susţin detoxifierea într-un mod sigur şi eficient. Nu ezita să îl încerci!

Curăţarea intestinelor cu un suc natural. Combinaţia de ingrediente oferită de acest suc îmbunătăţeşte mişcările intestinale, ameliorând digestia lentă şi constipaţia. Datorită conţinutului său de nutrienţi, această băutură este ideală pentru a curăţa sângele şi a îmbunătăţi sănătatea cardiovasculară şi metabolică. Ca să prepari sucul, vei folosi următoarele alimente: Portocale, Grepfrut, Ananas, Pătrunjel, Seminţe de chia, Seminţe de în. Combinate, aceste ingrediente stimulează golirea intestinelor încărcate cu deşeuri şi previn boli digestive care necesită tratamente complexe.

Care sunt beneficiile acestui suc detoxifiant? Balonarea tratată cu un suc pentru curăţarea naturală a intestinelor. Următorul suc pentru curăţarea naturală a intestinelor susţine digestia şi ameliorează constipaţia. Însă acesta oferă şi numeroase alte beneficii care merită menţionate: Prezintă un conţinut semnificativ de fibre dietetice. Pe lângă faptul că optimizează mobilitatea intestinală, fibrele reduc nivelul colesterolului şi ţin sub control anxietatea.
Este bogat în vitaminele A şi C, nutrienţi care fortifica sănătatea imunitară şi a pielii. Conţine compuşi antioxidanţi care inhiba efectele negative ale radicalilor liberi, un factor asociat îmbătrânirii premature şi anumitor boli.

Are proprietăţi diuretice care facilitează eliminarea fluidelor reţinute în ţesuturi şi reducerea inflamaţiilor. Este o băutură energizantă, săracă în calorii. Este ideal pentru slăbire. Poate „hrăni” bacteriile sănătoase care trăiesc în colon. Datorită acestui beneficiu, sucul de mai jos întăreşte mijloacele naturale de apărare ale organismului şi previne infecţiile. Stimulează circulaţia sanguină şi, îmbunătăţind transportul oxigenului şi al nutrienţilor, fortifica inima şi creierul. Te sfătuim să prepari acest suc detoxifiant de fiecare dată când experimentezi simptomele constipaţiei. Îl poţi folosi şi pentru a-ţi completa dieta, astfel încât să-ţi îmbunătăţeşti digestia.

Ingrediente: Sucul unei portocale, Sucul a ½ grepfrut, 2 felii de ananas, 3 crenguţe de pătrunjel, 1 lingura (10 g) de seminţe de chia, 1 lingura (10 g) de seminţe de în pisate, ½ pahar (100 ml) de apă.

Mod de preparare: Taie portocala în jumătate şi stoarce-i sucul. Stoarce sucul a jumătate de grepfrut şi toarnă-l într-un robot de bucătărie împreună cu sucul de portocală. Adaugă imediat feliile de ananas, crenguţele de pătrunjel şi seminţele. Ca să facilitezi procesarea, adauga şi o jumătate de pahar de apă. Procesează toate ingredientele pentru câteva momente, până când obţii o băutură omogenă.

Mod de consum: Serveşte sucul de îndată ce îl prepari, fără a-l strecura, pe stomacul gol. Aşteaptă cel puţin 30 de minute înainte de a servi micul dejun. Bea acest suc în fiecare zi, pentru 2-3 săptămâni consecutive.
Câteva sfaturi finale: Femeie care bea un suc pentru curăţarea naturală a intestinelor. Dacă obiectivul tău este să-ţi cureţi intestinele, combina băutura tocmai prezentată cu aport suficient de apă. Bea 6-8 pahare de apă pe zi pentru a te bucura de o sănătate digestivă optimă. În perioada în care urmezi cura detoxifianta, evita alimentele procesate, zaharurile şi grăsimile. Consumul acestor alimente limitează efectele benefice ale sucului. Serveşte alimente bogate în fibre, precum fructele şi legumele, pentru a ţine sub control constipaţia.

Dacă urmezi un tratament medicamentos, consultă-ţi medicul pentru a te asigura că acest suc nu va afecta absorbţia medicamentelor pe care le iei. Abdomenul tău este inflamat? După ce serveşti masa, te simţi balonat sau suferi de indigestie? În cazul în care experimentezi asemenea simptome, cel mai probabil intestinele tale sunt încărcate cu toxine.

Încearcă să prepari sucul prezentat în acest articol la tine acasă şi te vei convinge de beneficiile sale pentru sănătatea digestivă. Dacă ai neplăceri în continuare, fă-ţi programare la medic. Reţine că, deşi este normal să fim constipaţi din când în când, uneori acest simptom semnalează probleme mai grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *