Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Studioul mobil BZI LIVE în direct de la Poiana Braşov! Interviu special cu europarlamentarul și liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă, despre Școala de Vară 

LIVE VIDEO – Studioul mobil BZI LIVE în direct de la Poiana Braşov! Interviu special cu europarlamentarul și liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă, despre Școala de Vară 

22 aug. 2024, 15:00, 1 ,
în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Studioul mobil BZI LIVE în direct de la Poiana Braşov! Interviu special cu europarlamentarul și liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă, despre Școala de Vară 

Vineri, 23 august 2024, la ora 11.00, este programată o nouă ediție BZI LIVE. Studioul mobil va transmite în direct de la Poiana Brașov un interviu special cu europarlamentarul, liderul S.O.S. România și fostul senator de Iași, Diana Șoșoacă. Se va discuta despre Școala de Vară organizată de partid.

Școala de Vară a partidului S.O.S. România, organizată la Poiana Brașov

În perioada 23-25 august 2024, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Braşov, Sala NATO, va fi organizată Școala de Vară a Partidului S.O.S. România.

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotenţiar al Palestinei în România, Excelenţa Sa Dl. Issam T. H. MASALHA, va participa la acest eveniment important și va susţine un discurs pe data de 24 August. Vor urma dezvăluiri unice cu impact internaţional. Va fi cea mai importantă Şcoală de Vară politică din ultimii ani din România!

Școala de Vară include conferinţe referitoare la momentul 23 august 1944 în istoria europeană (panelul de discuţii din 23 august), precum şi cu privire la dezvoltarea pe viitor a relaţiilor internaţionale ale României (panel de discuţii 24 august).

La conferinţă vor participa diplomaţi, profesori universitari, jurnaliști și analiști de renume care vor vorbi despre rolul României în încheierea celui de-al doilea Război Mondial după ce România s-a alăturat Aliaţilor şi a intrat în război împotriva puterilor Axei, precum și despre dinamica relaţiilor internaţionale în zilele noastre și despre rolul suveranismului în politica actuală.

În cadrul Școlii de Vară invitații vor putea vizita și un stand de carte de istorie, relații internaționale și studii de securitate.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Când Doamne devin și condițiile spațiale de locuire în apartamentele de bloc centrul atenției în politica românească?????Să inițieze SOS România dezbateri în Parlamentul European și asupra acestora în vederea construirii unei țări ortodoxe cu minim de confort spațial în apartamentele de bloc de două camere desființând garsonierele cu dezafectarea băilor și a bucătăriilor aferente cu ajutorul unor dezvoltatori imobiliari pentru fiecare județ în numele familiei tradiționale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024